Putin sa podľa ruského politika nedožije svojich ďalších narodenín
15 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Bývalý ruský poslanec Iľju Ponomaryev sa domnieva, že oslabenie ruskej podpory a strach z možného stíhania za vojnové zločiny môže viesť k tomu, že Vladimír Putin sa nedožije svojich ďalších narodenín.

Iľju Ponomaryev, bývalý ruský poslanec sa domnieva, že Vladimíra Putina môže o život pripraviť niekto z jeho najužšieho kruhu.

"Vladimir Putin sa nedožije svojich ďalších narodenín. Pred októbrom ho zabije niekto z vnútorných kruhov Kremľa," cituje Szabad Magyar Szó bývalého ruského poslanca Iľju Ponomaryeva.

Noviny dodávajú, že Ponomarjev bol jediným poslancom ruského parlamentu, ktorý v roku 2014 nehlasoval za inváziu na Krym.
Ponomarjov bol členom Dumy v rokoch 2007 až 2016, v súčasnosti žije na Ukrajine, napísal Szabad Magyar Szó.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME