KOCÚRKOVO V OĽaNO! Gyimesi sa ospravedlnil za Hegerov výrok, ktorý vraj Heger nikdy nepovedal!
15 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Pán poslanec Gyimesi sa dnes v relácii na TA3 ospravedlnil za môj údajný výrok, že občania musia trpieť vysoké ceny energií, lebo je to investícia do Ukrajiny. Je to hrubá lož!" Uviedol na sociálnej sieti poverený premiér Eduard Heger (OĽaNO). OĽaNO je zdá sa druhé Kocúrkovo! Ale, čo hovoria komentáre pod príspevkom Eduarda Hegera? Vyberáme z nich!

Reakcie na vyjadrenia dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera v relácii RTVS Sobotné dialógy, že za vysoké zálohové platby za energie si môžu podnikatelia a samosprávy sami nenechali na seba dlho čakať. Dnes Heger tvrdí niečo iné! A opakuje a zdôrazňuje a hovorí niečo iné!

"Vždy opakujem a jasne zdôrazňujem, že za infláciu a energetickú krízu v Európe je zodpovedná len jedna osoba, a tou je Vladimir Putin," píše Eduard Heger.

"Opakovane tiež hovorím, že je potrebné Ukrajine pomáhať. Humanitárne a áno, aj vojensky. Lebo deky ich síce ochránia pred chladom, ale nie pred raketami. Aj dnes, žiaľ, prišla správa o ďalšom vojnovom zločine Vladimira Putina. V meste Dnipro zasiahla ruská raketa obytný dom, v ktorom žili bežní ľudia. Ako ja, či aj vy. Správy hovoria o viac ako 20 mŕtvych. Neviem prečo si niekto myslí, že ku nám by bol Vladimir Putin milosrdnejší," vysvetľuje Heger.

"Ak niekto stále nechápe, že podporou zničenej Ukrajiny chránime aj seba, tak potom výrazne zľahčuje hrozbu, akú Rusko pre nás predstavuje, a tým zavádza aj našich občanov. Ako líder, ako človek sa vždy postavím za to, čo je správne. A zabíjanie nevinných ľudí určite správne nie je. Nikdy sa neznížim k tomu, aby som zbieral lacné politické body očividnými klamstvami," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Eduard Heger.

Do Eduarda Hegera za výrok v Sobotných dialóch, ktorý v nedeľu poprel sa doslova pustili opoziční poslanci, ale nielen tí. Aj bývalý odídenec OĽaNO, poslanev NR SR, Ján Krošlák, ktorý potom vstúpil do poslaneckého klubu Sme rodina, ale aj z neho po niekoľkých mesiacoch vystúpil.

"Tento pán hľadá 76ku?" Položil na sociálnej sieti Krošlák otázku, poverenému premiérovi Eduardovi Hegerovi.

"Tak sa mu pripominam," dodal.

"Ja som bol číslo 76, vďaka ktorému skončila vláda sekty najzákernejšieho a najintrigánskejšieho politika v histórii Slovenska. Splnil som si svoju občiansku povinnosť. Eduard Heger svojimi činmi len ďalej dokazuje, že nemá na viac, ako robiť sluhu svojmu pánovi alebo predávať vodku," skonštatoval v závere krátkeho príspevku Krošlák.

Poslanec Ján Krošlák verejne "zhodil" Eduarda Hegera! Mal by predávať vodku!
Vyjadrenie dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera o tom, že za vysoké zálohové platby za energie si môžu podnikatelia a samosprávy sami, sa spustila lavína kritiky. Tvrdý odkaz Eduardovi Hegerovi zverejnil na sociálnej sieti poslanec NR SR, Ján... Čítať ďalej
15 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Čo hovoria komentáre?

-Pán Eduard Heger - predseda vlády SR už ste viac na smiech s tým čo predvádzate ako Igor, Fico a Blaha❓️😉 mali by ste sa nad sebou zamyslieť

-Od Gymesiho to bolo dokonalé svinstvo. Uveril mu to len ten, kto chcel uveriť. A slušní ľudia si o ňom mohli, ako o "politikovi", urobiť mienku.

-Gyorgy, kedysi známy ako Juraj, je verným obrazom svojich vzorov Matoviča a Orbána. Populistický sráč, schopný účelovo použiť, prekrútiť a zneužiť čokoľvek vo svoj prospech. Nechápem, ako tých niekoľko málo príčetných jedincov v OĽANO tam dokáže zotrvávať.

-Myslela som si ,že po Igim už nič horšie nepríde...Ale ty si dokázal ,že sa mýlim. Ani vlci si nevyberú za vodcu svorky osla, to dokážu len ľudia na Slovensku

-Takže Putin je zodpovedný za inflaciu napr. v Rakúsku vo výške 10.2 percenta ku koncu roka 2022? A kto je zodpovedný na našu inflaciu vo výške 15.4 percenta? To si Putin povedal, že v Rakúsku, Nemecku a ďalším krajinám s Euro spôsobí oveľa nižšiu infláciu ako na Slovensku? Podotýkam, máme tiež Euro.