Bránik: Konzervatívec vo mne sa hanbí
15 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Konzervatívec vo mne sa hanbí za to, že TOTO sa už roky vydáva za konzervatívca. Ak to prasátko vôbec hľadalo nejakého svojho, tak najskôr práve jeho," reaguje bezpečnostný analytik Radovan Bránik na fotografiu, ktorú zverejnil Igor Matovič (OĽaNO) na sociálnej sieti. 

V noci bežal centrom Bratislavy diviak. Video z Kapucínskej ulice zverejnila na sociálnej sieti bratislavská krajská polícia.

Formou súkromnej správy Polícia SR- Bratislavský kraj obdržala v priebehu dnešného dňa aj takéto video. Návštevníkom a obyvateľom centra Bratislavy sa v noci naskytol aj takýto pohľad.

Informáciu, ktorú zverejnila polícia okamžite využil Igor Matovič a svojsky okomentoval v príbehoch na sociálnej sieti.

Radovan Bránik sa hanbí za výrok Igora Matoviča a tvrdí, že ak to prasátko vôbec hľadalo nejakého svojho, tak najskôr práve jeho

Reakciu bezpečnostného analytika Radovana Bránika, zverejnenú na sociálnych sieťach preberáme v plnom znení

Tú ulicu som za ostatné mesiace prechodil pracovne trikrát. Raz kvôli tej príšernej nehode na Zochovej, potom kvôli jednému nešťastiu v rodine, ktorá na nej býva; a potom po streľbe pred Teplárňou. Dve z týchto dvoch udalostí sú verejne známe aj vďaka tomuto nevtipnému človeku.

Ako veľmi musí byť niekto zvrhlý, ak po týždňoch vyšinutých atakov na ľudí z ťažko skúšanej komunity realizovaných zo svojho fcb účtu dokáže vytuniť svoje stupňujúce sa útoky na ľudí inak orientovaných ešte aj týmto stupídnym “fórikom”?

V diskusii som sa dočítal, že predsa mohol mať na mysli okrem Teplárne hrad, parlament, či sídlo OĽANO, tiež sídliace na rovnakej ulici. A že to možno len nedomyslel. Akoby vlastne nebolo jedno, ktorú z tých možností mal na mysli a kto vlastne má byť tým prasaťom. Akoby mal človek s jeho spoločenskou zodpovednosťou vyplývajúcou z funkcie radového poslanca právo čokoľvek podobné nedomyslieť. Akoby mal právo robiť si srandu z divej svine bežiacej rovnakou trasou, akou sa vydal Krajčík.

Konzervatívec vo mne sa hanbí za to, že TOTO sa už roky vydáva za konzervatívca. Ak to prasátko vôbec hľadalo nejakého svojho, tak najskôr práve jeho.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME