VIDEO: Ľudia neverili vlastným očiam! POZRITE, kto si v noci pobehal po centre Bratislavy
14 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

V noci bežal centrom Bratislavy diviak. Video z Kapucínskej ulice zverejnila na sociálnej sieti bratislavská krajská polícia.

Formou súkromnej správy Polícia SR- Bratislavský kraj obdržala v priebehu dnešného dňa aj takéto video. Návštevníkom a obyvateľom centra Bratislavy sa v noci naskytol aj takýto pohľad.

"Hlásenia o zranení občanov alebo spôsobení škody na majetku v tejto súvislosti neevidujeme," priblížili policajti. Verejnosť vyzvali, aby sa v podobných prípadoch nepokúšala odchytiť zviera svojpomocne. Občania majú uprednostniť oznámenie na linke 158.

J. Smolinský: Úlohu dobrovoľných hasičov ovplyvňujú aj zlyhania štátu
Úlohu dobrovoľných hasičov ovplyvňujú aj zlyhania štátu pri riešení mimoriadnych a nežiaducich udalostí, myslí si prezident Dobrovoľnej požiarnej ochrany (DPO) SR Jozef Smolinský. Poukázal na nasadenie členov dobrovoľných hasičských zborov pri... Čítať ďalej
14 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!