Sibírsky šaman o Putinovom osude
15 | 01 | 2023 I Milan Laca

Ruský šaman, ktorý predpovedal víťazstvo Joea Bidena v roku 2021, prehovoril o osude Vladimíra Putina.

Bola to predpoveď, ktorá otriasla celým svetom. Uprostred vášnivých súbojov medzi úradujúcim prezidentom Donaldom Trumpom a vyzývateľom Joeom Bidenom prišiel tajomný ruský šaman s odvážnym tvrdením. Videl budúcnosť a tá patrila Bidenovi. Mnohí vtedy označili  šamanove slová za blúznenie šialenca. Keď však Biden vyhral, ​​bolo jasné, že to nebol obyčajný vizionár. Ruský šaman presne predpovedal výsledok jedných z najkontroverznejších volieb v histórii.

Vzostup moderného vizionára

Ako rástla povesť sibírskeho proroka, rástol aj jeho vplyv. Začali sa naňho obracať so žiadosťou o radu ľudia zo všetkých spoločenských vrstiev, ktorých prilákala jeho pozoruhodná schopnosť vidieť za závoj každodennej reality. Práve v tom čase začal robiť svoje najkontroverznejšie predpovede. V sérii odvážnych vyhlásení šaman predpovedal pád Sovietskeho zväzu, vzostup Číny ako globálnej superveľmoci a dokonca aj výsledok prezidentských volieb v USA v roku 2016. Ale bola to práve jeho predpoveď o víťazstve Joea Bidena vo voľbách, ktorá ho dostala na výslnie. Proroctvo sa splnilo a upevnilo jeho povesť moderného jasnovidca.

TOMU NEUVERÍTE! Predpovede jasnovidca Messinga
Messingova nová predpoveď: Každý druhý si bude musieť hľadať nový domov! Západ sa pripravuje na januárový útok! Predpovede Wolfa Messinga pre Rusko a svet. Na rozdiel od iných svetoznámych jasnovidcov, sú predpovede sovietskeho jasnovidca Wolfa... Čítať ďalej
04 | 01 | 2023 | Milan Laca

O Putinovi

Muž, známy len ako „sibírsky prorok“, prišiel s ďalším prekvapivým tvrdením. V sérii tajomných správ odhalil osud dlhoročného ruského vodcu Vladimira Putina. "Vetry zmeny silno fúkajú v krajine kráľov," povedal šaman. "Putinova vláda sa blíži ku koncu a pre ruský ľud svitá nová éra prosperity a slobody."

Čo sa stane?

Čo však toto proroctvo znamená pre Putina a budúcnosť Ruska?  Podľa šamanových stúpencov, mal sériu vízií, ktoré naznačujú, že Putinov čas pri moci sa blíži ku koncu. Na jeho mieste sa objaví nový vodca, citlivejší na potreby a túžby ruského ľudu. "Stará garda odpadá a na jej miesto nastupuje nová generácia," povedal šaman. "Rusko opäť získa svoje miesto ako veľký národ, rešpektovaný a obdivovaný celým svetom."

Celosvetový otras

To však nie je všetko. Jasnovidec povedal, že v roku 2023 sa uskutoční globálne prerozdelenie sveta. Z povrchu Zeme zmizne obrovská moc.

Nové predpovede pre Rusko a svet

- Jedno z najprekvapujúcejších proroctiev sa týka budúcnosti ruskej ekonomiky. Šaman si predstavuje odklon od závislosti na exporte ropy a plynu a vzostup technologických a výrobných sektorov v krajine.

- Rusko sa stane lídrom vo výrobe pokročilých technológií a inovatívnych produktov, prírodné zdroje krajiny sa budú využívať rozumnejšie, v súlade so životným prostredím.

- Sibírsky prorok tiež predpovedal vývoj na  globálnej politickej scéne. Návrat k spolupráci a diplomacii na medzinárodnej scéne vidí v súvislosti s koncom súčasnej éry konfliktov a rozkolov. „Svet sa spojí  v duchu jednoty a vzájomného porozumenia. Starí nepriatelia sa stanú spojencami a národy sveta budú spolupracovať pre spoločné dobro", vyhlásil šaman.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME