Veronika Remišová sa vyfarbila! Má NOVÝ PLÁN! (FOTO)
13 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Zodpovedne, za Slovensko, za ľudí," zopakovala ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Veronika Remišová tak dobre známy svoj slogan, ktorý majú občania na Slovensku od nej na svojom stole takmer každý deň. Remišová sa tentokrát vyfarbila a predstavila svoj nový plán!

"Na Slovensku už dlhodobo vidíme tendenciu trieštenia namiesto spolupráce, vzájomného boja namiesto rozumných dohôd, hádok namiesto dialógu. Preto som veľmi rada, že KDH aj premiér Eduard Heger prijali moju ponuku na spoločné stretnutie. Proti hrozbe zlodejov a extrémistov nesmie prepadnúť ani jeden hlas demokratického voliča. A práve preto sa musíme rozprávať o ceste pre moderné, prosperujúce a úspešné Slovensko," uviedla ministerka MIRRI na sociálnej sieti.

Remišová má plán!

Remišová je presvedčená, že je nutné vytvoriť jednotný blok stredových, pravicových a konzervatívnych síl, ktorý by bol založený na spoločných hodnotách!

Americký Pentagón zverejnil dlho očakávanú správu o UFO
Od marca roku 2021 dostal americký Pentagón 366 nových hlásení o "neidentifikovaných vzdušných fenoménoch", známych aj pod skratkou UAP (unidentified aerial phenomena). V dlho očakávanej správe Úradu riaditeľa národnej spravodajskej služby (DNI),... Čítať ďalej
13 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Ministerka sa pustila do opozície

„Oproti demokratickým silám stojí presila. Smer sa akože rozdelil na dve strany. Jedna je Hlas, taká liberálnejšia, potom je tu Smer, Republika. Myslím si, že súčasné demokratické strany by sa mali oproti tejto presile konsolidovať. To znamená, že nejakým spôsobom by sa mali tvoriť koalície,“ uviedla podľa denníka Pravda, v diskusnej relácii Na telo.

S kým si vie predstaviť spoluprácu?

"Takúto koalíciu si viem predstaviť s KDH, s OĽaNO alebo časťou OĽaNO,“ naznačila plány Remišová. S Mikulášom Dzurindom sa spájať nechce, ale objavila na fotografiách sa objavila aj s ním, aj s lídrom strany spolu Miroslavom Kollárom a Jurajom Šeligom.

Ako to vidí KDH?

KDH, Veroniku Remišovú nespomenule. Na sociálnej sieti strana oznámila nasledovné:

KDH je hnutie s históriou, personálnym zázemím, jasným hodnotovým rámcom. Vnímajú to nielen voliči, ale tiež politici z iných strán. V našom hnutí vytvárame priestor pre konzervatívne a demokraticky zmýšľajúce osobnosti. Z toho dôvodu sa predseda KDH Milan Majerský zajtra stretne s premiérom Hegerom a budú rokovať o našej ponuke.

Závery zo stretnutia KDH a premiéra Hegera zatiaľ nie sú známe!

FOTO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME