Kramplová: Ideme na referendum! Za Slovensko
13 | 01 | 2023 I Eka Balašková

Podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová je jednou z tých, ktorí od začiatku hovoria o potrebe hlasovania v referende. To sa bude konať už o týždeň a Kramplová naň pozýva nie len voličov Slovenskej národnej strany.

Kramplová upozorňuje na konanie odvolaného premiéra, ktorého vláda naďalej škodí Slovensku, ako keby sa nič neudialo. Na konanie vlády upozorňuje aj Anna Belousovová. Kramplová pripomína, že ceny likvidujú nie len podnikateľov, do existenčných problémov sa dostáva čoraz viac občanov. Koalíciu obviňuje z mediálnych hier a referendum považuje za jediné riešenie. Za pravdu jej v tom dáva aj jej stranícky predseda Andrej Danko, ktorý Slovákov varuje pred utopením sa

Zubami-nechtami
"Aktuálna situácia jednoznačne dokazuje, že hoci Hegerova vláda bola odvolaná, v žiadnom prípade sa nechystá odísť. Naopak, do poslednej možnej chvíle chcú títo neschopní tajtrlíci škodiť Slovensku,"píše Kramplová na sociálnej sieti.
Vláda národnej pohromy

"Je jasné, že títo ničitelia Slovenska sa budú držať pri moci zubami nechtami. Už dávajú dokopy 76 poslancov, aby mohli postaviť vládu a spokojne dovládnuť, t.j. dodrancovať slovensko," upozorňuje aj Anna Belousovová.

Belousovová: Nepýtaj sa, komu zvonia do hrobu. Zvonia aj tebe
Anne Belousovovej (Národ a spravodlivosť) je jasné, že táto vláda urobí všetko pre to, aby sa udržala pri moci. Preto si myslí, že nie je dôvod neísť 21. januára hlasovať v referende. Pre nás je to podľa nej pár minút, pre Slovensko možno posledná... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Eka Balašková
Astronomické ceny energií
"Situácia je o to horšia, že sústavné podriaďovanie sa terajšej vlády záujmom USA a zavedenie sankcií spôsobili astronomický nárast cien energií, ktorý je pre slovenských podnikateľov doslova likvidačný. Tieto likvidačné ceny energií ohrozujú nie len podnikateľov, ale aj pracovné miesta, ceny bývania a vo výsledku kvôli zvýšeným nákladov tlačia aj na rast cien potravín. Vláda touto nezodpovednou politikou ignorácie vlastných občanov vystavuje občanov Slovenskej republiky reálnym existenčným problémom!" Upozorňuje Kramplová, podľa ktorej je riešením referendum.
Mediálne hry
"Zhrňme si to - občania musia dnes vinou nezodpovednej proamerickej vlády čeliť likvidačnému zdražovaniu cien energií a proamerická vláda, ktorá toto spôsobila, sa za žiadnych okolností nechystá odísť," rekapituluje národniarska podpredsedníčka.

"Vôbec pritom nezáleží na tom, či Kollár, Krajniak alebo ktokoľvek z koalície rozpráva o tom, že požaduje predčasné voľby. Skúsenosť z vládnutia týchto podvodníkov je jednoznačná a všetci už dnes musia veľmi dobre vedieť, že ak Kollár alebo ktokoľvek z vlády sľubuje predčasné voľby, sú to všetko len obyčajné mediálne hry a podvody na občanoch," myslí si Kramplová

Riešenie má v rukách občan
"Referendom 21. januára si občania vezmú naspäť svoje právo odvolať vládu. V aktuálnej situácii je to naozaj jediné riešenie a je v každom ohľade nanajvýš potrebné, aby sa ho zúčastnil každý, komu záleží na budúcnosti Slovenska!"Uzatvára Dagmar Kramplová.
Kúpeme sa posledný raz

Andrej Danko pripomína, že toto je naša posledná šanca "neutopiť sa". Situáciu prirovnáva k maďarskému prísloviu. To hovorí o tom, že kto sa topí, sa posledný raz kúpe. 

"Toto je jediná šanca. Ak nie, samozrejme, že svet sa nezrúti, ale Slovensko bude k tomu oveľa bližšie," upozorňuje Danko.

Andrej Danko: Referendum je hlasovanie o záchrane Slovenska
Predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko vyvracia niekoľko mylných tvrdení, ktoré sa šíria v súvislosti s konaním referenda 21. januára 2023. Danko neverí prieskumným agentúram a nádej vkladá do spolupráce s Maďarskom Viktora... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme