Dráma neďaleko Trenčína! Muž chcel rodinu rozštvrtiť motorovou pílou
13 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Chvíle plné strachu prežila rodina neďaleko Trenčína. Muž ohrozoval vlastnú rodinu motorovou pílou! Zasiahol švagor a policajt. Čo sa stalo a ako to napokon dopadlo, priblížila polícia. 

S 3,33 promile a s motorovou pílou v ruke sa vyhrážal 53 muž zabitím svojej najbližšej rodine. 

Chvíle strachu o svoj život a zdravie zažívala rodina v okr. Trenčín, ktorej sa ich blízky príbuzný vyhrážal zabitím. Muž s 3,33 promile alkoholu svojich najbližších príbuzných ohrozoval s motorovou pílou, informovala polícia.

Poverený príslušník OO PZ Nemšová vzniesol obvinenie 53- ročnému mužovi za prečin "Násilie proti skupine obyvateľov".

Na základe vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že v poobedňajších hodinách 53-ročný muž pod vplyvom alkoholu na pozemku rodinného domu v okr. Trenčín so slovami "všetkých vás postrieľam" namieril nabitú vzduchovku na svoju matku, dve sestry a švagra, ktorí v tom čase na pozemku rezali drevo.

Vyhrážal sa, že ich všetkých pozabíja

Následne sa so vzduchovkou otočil k chrbtom k nim a vystrelil do voľného priestranstva. Po tomto mal vziať z garáže motorovú pílu a začal sa vyhrážať, že ich všetkých pozabíja.

Jeho ďalšiemu vyčíňaniu zabránil švagor, ktorý ho spacifikoval. Následne poškodení privolali políciu. Privolaní policajti 53-ročného muža v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode. Bol spracovaný podnet na jeho väzobné stíhanie o ktorom bude čoskoro rozhodovať súd.

Obvinený muž sa vyhrážal skupine obyvateľov smrťou závažnejším spôsobom konania – so zbraňou a za tento skutok mu v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME