Ďalší Patriot OPÚŠŤA Slovensko! Náš protivzdušný priestor ZACHRÁNI NAĎOVE UFO nad Sliačom!
12 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Spojené štáty stiahnu zo Slovenska svoju batériu systému protivzdušnej obrany Patriot. Je to už druhý Patriot, ktorý v priebehu pár mesiacov opúšťa našu krajinu. Svoj vlastný obranný systém S-300 sme darovali Ukrajine. Kto teda bude chrániť náš vzdušný priestor?

„Systém protivzdušnej obrany S-300, ktorý Slovensko darovalo Ukrajine, nahradí štvrtá batéria systému Patriot. Doraziť má v priebehu budúceho týždňa, poskytnú ju americkí spojenci. Doplní tak dve batérie systému Patriot od Nemcov a jednu od Holanďanov,“ uviedla TASR v apríli.

Holanďania si svoj Patriot odviezli v závere minulého roka. Teraz nás opustí i americká batéria. Takže na ochranu nášho územia, zostali Slovensku dva nemecké Patrioty. V apríli sme však potrebovali štyri, pripomína portál ereport.sk.

Banášov JASNÝ ODKAZ Hegerovi: Prestaňte ZASMRADZOVAŤ verejný priestor!
ZBAĽTE SA A ŤAHAJTE KADE ĽAHŠIE! Presne toto poradil vo svojom statuse na sociálnej sieti dočasne poverenému premiérovi Eduardovi Hegerovi a jeho kompánii spisovateľ Jozef Banáš. Podľa prozaika, dramatika, diplomata a politika Banáša ani tí... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Vraj štandardná záležitosť

"Striedanie vojenského personálu a techniky v rámci mnohonárodných skupín je štandardnou vecou a rovnako to robia aj naši vojaci, ktorí sú súčasťou takejto misie v Lotyšsku," skonštatovala hovorkyňa Ministerstva obrany SR Martina Kovaľ Kakaščíková.

O štandardný postup by iste šlo, za normálnych okolností. Tie však potom, ako sme sa vzdali svojho obranného systému. Dnes okolnosti štandardné nie sú. Navyše Naďov kolega z OĽANO i vlády - minister vlútra Roman Mikulec -, nedávno kúpil vrtuľník za 13 miliónov. S odôvodnením, že si to predsa vyžaduje situácia, „lebo sme vo vojne.“ Tak ako to teda je?

Kakaščíková uviedla, že o adekvátnej náhrade ministerstvo intenzívne rokuje so spojencami. "Všetky tieto kroky sú vopred koordinované a plánované, preto – samozrejme – intenzívne rokujeme so spojencami o poskytnutí adekvátneho systému protivzdušnej obrany, ktorý by mohol nahradiť americký Patriot." 

Ak je všetko také plánované, koordinované a v poriadku, prečo teda potrebujeme rokovania so spojencami o poskytnutí adekvátneho systému protivzdušnej obrany? Iba žeby nebolo..

Prieskum hovorí JASNE: Slováci NEVLÁDZU platiť bežné účty! Heger ASI VTIPKUJE: Stojíme pri vás a POMÁHAME
Rastúce životné náklady sú najnaliehavejším problémom pre 93 percent obyvateľov EÚ a pre 95 percent Slovákov. Vyplýva to z najnovšieho prieskumu Eurobarometra, ktorého výsledky zverejnil vo štvrtok Európsky parlament (EP), a informovala o tom TASR.... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

UFO by bodlo

Minister obrany Naď žartoval o základni UFO pri príležitosti vyhlásenia referenda na Sliači. "Ale, úprimne, fakt by som sa schuti zasmial, keby niekto vyzbieral potrebné podpisy a zorganizovalo by sa referendum proti základni UFO na Sliači. Pretože tá je presne tak pravdepodobná, ako tá americká,"

Bude sa aj teraz NAĎ smiať? UFO síce nie je na SLIAČI, ale dorazilo do BRATISLAVY! (FOTO)
ČO ZNAMENÁ VÝSLEDOK REFERENDA NA SLIAČI? Toto sa opýtal veľkými písmenami na sociálnej sieti minister obrany Jaroslav Naď. A priamo aj odpovedal. "Pre Slovensko, pre vládu SR, pre rezort obrany, pre mesto Sliač - NIČ!" Čo bude ďalej? "No NIČ.... Čítať ďalej
01 | 11 | 2022 | Alica Kočišová
Naď koncom októbra minulého roku. Dnes by sme možno to jeho UFO nutne potrebovali.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme