Blaha sa PUČÍ OD SMIECHU: Keď nepriateľ robí chyby, nerušte ho!
12 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

V tých Aktualitách už sú riadne zúfalí. Tak strašne bojujú proti referendu, až im to úplne zatemnilo mozgy. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Môže byť niekto vôbec taký nepripravený?

Diplom z politických vied nepotrebujú, stačí matematika ZŠ

"Nejaký šuhajko Behul napísal v komentári takúto nekonečnú hlúposť, citujem: "Pre odporcu súčasnej vlády referendum nič nerieši. Napokon, nechtiac otvorene to priznal podpredseda Smeru Ľuboš Blaha, keď nedávno povedal, že „v parlamente nie je 90 poslancov, ktorí by boli ochotní zahlasovať za vypustenie rybníka“. Teda keby referendum aj bolo úspešné, poslanci si volebné obdobie sami neskrátia."."

Blaha nechce Behulovi boriť sebavedomie, ale do referenda Smer predložil úpravu ústavy, podľa ktorej nebude na predčasné voľby treba 90 poslancov, ale postačí 76 poslancov. To by podľa opozičnéhoposlanca vyriešilo celý dnešný politický problém, keď síce v parlamente "nikdy nenájdete 90 hlasov, pretože rôzni Pročkovia a Šudíkovia si nikdy nevypustia vlastný rybník. A áno, to som hovoril. Ale 76 poslancov sa našlo na pád vlády, takže je ďaleko pravdepodobnejšie, že sa 76 poslancov nájde aj na predčasné voľby".

"Na komentári šuhajka z Aktualít nie je bizarné to, že kope do Smeru, veď za to sú Aktuality platené a bez Fica a Blahu by stratili zmysel života. Bizarné nie je ani to, že odmietajú referendum, ergo priamu demokraciu. Vždy som hovoril, že títo akože-liberáli majú ďaleko bližšie k fašizmu než k akejkoľvek demokratickej ideológii. Bizarné je to, že píšu o niečom, čo si ani len námatkovo nenaštudujú. A na to, aby šuhajko z Aktualít pochopil, že medzi číslami 90 a 76 je rozdiel, nemusí mať ani diplom z politických vied," dodáva Blaha.

Banášov JASNÝ ODKAZ Hegerovi: Prestaňte ZASMRADZOVAŤ verejný priestor!
ZBAĽTE SA A ŤAHAJTE KADE ĽAHŠIE! Presne toto poradil vo svojom statuse na sociálnej sieti dočasne poverenému premiérovi Eduardovi Hegerovi a jeho kompánii spisovateľ Jozef Banáš. Podľa prozaika, dramatika, diplomata a politika Banáša ani tí... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Referendum je podľa smeráka takzvaný "game changer" (zmena hry, pozn. red.) práve preto, že znižuje potrebný počet poslancov na predčasné voľby - "šuhajko odignoroval celú pointu. Môže byť niekto vôbec taký nepripravený?".

V článku Behul dokonca Blahovi vyčítal, že straší zmenou režimu - ak ľudia ukážu, že nechcú demokraciu, tak sa môže stať, že zvíťazí nejaký nedemokratický model.

Pomalším študentom rád dovysvetľujem:

"Po celom svete fungujú režimy, ktoré svoju legitimitu neopierajú o to, že raz za pár rokov vo voľbách zmerajú aktuálne nálady voličov. Napríklad v Číne majú iný model - vládnuca komunistická strana má povinnosť doručiť prosperitu, rast a zvyšovanie životnej úrovne. Majú viac stability, môžu plánovať na desaťročia dopredu, môžu robiť aj nepopulárne opatrenia - kým dodržujú pravidlá hry, a teda doručujú, čo sľúbili. A áno, v Číne doručujú. Hospodársky rast je tam od vojny v priemere desaťpercentný. A je úplne jedno, čo si o ich modeli myslia liberáli na Západe, je to ich krajina a teda ich suverenita. Mám k ich modelu plný rešpekt, ale z nášho pohľadu nejde o demokraciu tak, ako ju poznáme. Ak sa však budeme tváriť, že účasť ľudí na demokracii nie je potrebná, neotvárame tým dvere takýmto politickým modelom?"

Liberáli z Aktualít si svojimi útokmi na referendum kopú podľa Blahu vlastný hrob. "Je tragédiou, že to nevidia, ale ako hovorí klasik, keď nepriateľ robí chyby, nerušte ho."

Smerák aj naďalej tvrdí, že referendum je jediná cesta k predčasným voľbám. "To, že to liberálne decká z Aktualít nechápu, potvrdzuje ich intelektuálne deficity. Vedel som, že sú trochu jednoduchší - ale že až tak..."

Prieskum hovorí JASNE: Slováci NEVLÁDZU platiť bežné účty! Heger ASI VTIPKUJE: Stojíme pri vás a POMÁHAME
Rastúce životné náklady sú najnaliehavejším problémom pre 93 percent obyvateľov EÚ a pre 95 percent Slovákov. Vyplýva to z najnovšieho prieskumu Eurobarometra, ktorého výsledky zverejnil vo štvrtok Európsky parlament (EP), a informovala o tom TASR.... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme