Peter Weis: Veľké kovidové klamstvo
11 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Právik Peter Weis, tvrdí že kampaň bola založená na lživých tvrdeniach a zmanipulovaných dátach.

USA: Z amerického CDC konečne vypadli relevantné dáta o bezpečnosti mRNA vakcín. Ktokoľvek štatistike dobre rozumie pochopí, že očkovacia kampaň bola založená na lživých tvrdeniach a zmanipulovaných dátach.

Dokonca v tak nechutnom rozsahu, že už dávno mala byť predmetom prešetrenia orgánmi činnými v trestnom konaní. Nie však v takom, v akom si to zaumienil generálny prokurátor, ktorý, bez urážky a pri všetkej úcte, bez začatia trestného stíhania vo veci a zabezpečenia relevantných znaleckých posudkov, nebude schopný predbežne trestnosť skutkov posúdiť. Link na jeho vyjadrenie TU.

Pokiaľ by Generálna prokuratúra mala ozajstný a úprimný záujem niečo prešetriť, odporúčame na prečítanie nasledovný článok (zdroj TU). Autor štatistike rozumie a vie pracovať aj s medicínskymi pojmami.

A ak chce šetriť v kontexte, v akom sa na to podujal, nech prešetruje výskyt nozokomiálnych infekcií (aj niekoľkých druhov naraz počas dlhšieho časového úseku) v zdravotníckych zariadeniach počas tzv. pandémie, počty úmrtí, nahlasovanie týchto infekcií lege artis a zároveň nech prešetrí, koľko z takýchto úmrtí bolo prezlečených za kovid.

Navyše by bolo vhodné prešetriť aj líniu goebbelsovskej propagandy štátom podporovaných médií (zmluvy sú dostupné v Centrálnom registri zmlúv), ktorá zohrala spolu s tzv. “štátnymi odborníkmi” bez potrebného vzdelania (okrem jedného už zosnulého) a v konflikte záujmov kľúčovú úlohu, bez ktorej by sa dalo excesným úmrtiam jednoznačne zabrániť.

Právnik Weis: Novela trestného poriadku zavádza formálne policajný štát
Už počas tzv. pandemického obdobia občania zažívali prvky policajného štátu a totalitárneho zriadenia vo forme, ktorá nemala oporu v právnej úprave, tvrdí právik Peter Weis a upozorňuje na, že ak pripravované znenie z dielne Ministerstva... Čítať ďalej
03 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme