Belousovová: Nepýtaj sa, komu zvonia do hrobu. Zvonia aj tebe
12 | 01 | 2023 I Eka Balašková

Anne Belousovovej (Národ a spravodlivosť) je jasné, že táto vláda urobí všetko pre to, aby sa udržala pri moci. Preto si myslí, že nie je dôvod neísť 21. januára hlasovať v referende. Pre nás je to podľa nej pár minút, pre Slovensko možno posledná možnosť záchrany.

Belousovová sa však obáva toho, že referendum bude neúspešné. Napomáhajú tomu aj verejnoprávne médiá, ktorých úlohou je informovať, čo pripomína aj Milan Markovič. Belousovová rovnako, ako Huliak vidí súvislosť aj s energetickou krízou, ktorú vláda absolútne nezvládla.

Nech je odvolateľná hociktorá vláda

"Pred pár dňami som zverejnila príspevok o tom, že referendum, ktoré sa uskutoční 21.1., bude o tom, či chceme definitívny pár tejto vládnej garnitúry, či nie. Mnoho diskutujúcich reagovalo, že nielen o tom, že ak bude referendum úspešné, bude sa dať odvolať každá vláda. Áno, je to pravda," súhlasí Belousovová nadväzujúc na status, v ktorom krátko upozornila, že referendum bude o tom, či sme spokojní s touto vládou.

Na čo treba myslieť pri rozhodovaní o účasti

"Ale to, čo je v súčasnej situácii najdôležitejšie, to čo by malo hlavne motivovať ľudí k účasti na referende, je fakt, že je to de facto jediná reálna cesta, ako sa zbaviť tejto vlády národnej pohromy. Je jasné, že títo ničitelia Slovenska sa budú držať pri moci zubami nechtami. Už dávajú dokopy 76 poslancov, aby mohli postaviť vládu a spokojne dovládnuť, t.j. dodrancovať slovensko," upozorňuje Belousovová na to, o čom vlastne rozhodujeme. 

"Je to hlasovanie o záchrane Slovenska! A platí to hemigwayovské, že nikto nie je ostrov sám pre seba a nepýtaj sa komu zvonia do hrobu, zvonia aj tebe. Teda hlasujeme doslova o svojom prežití. Ešte je šanca to zvrátiť," myslí si politička.

Farkašovský: Ticho a MEDIÁLNA IGNORANCIA nám škrtia REFERENDUM...
21. január sa rýchlo blíži. A s ním aj referendum. V tejto extrémnej spoločenskej situácii by človek čakal, že referendum sa od prvého dňa Nového roka stane dominantnou témou médií. Opak je však pravdou, zamyslel sa vo svojom príspevku na sociálnej... Čítať ďalej
08 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ceny energií sú len začiatok.

"Obávam sa však, že aj bude referendum neúspešné, skončili sme. A všetci. Ak to ešte niekto nepochopil, ak mu nestačilo to, čo predvádzala vláda vyše troch rokov, tak potom mu niet pomoci a jediná liečba je liečba šokom. A ten už mnohí zažívajú," vysvetľuje Belousovová.

"Zvyšovanie cien v súčasnosti je len nič proti tomu, čo nás čaká, keď sa táto protislovenská vláda zabetonuje," varuje politička.

Samosprávy už majú hlavu v smútku

"Pokiaľ naša obec platila do roka za elektrinu 20-tisíc eur, podľa dodatkov k zmluve a cenníka, ktorý nám poslala Stredoslovenská energetická spoločnosť (SES), nám to vychádza 240-tisíc euro," približuje Ing. Rudolf Huliak, starosta Očovej. Už začiatkom roka avizuje, že budú nútení zvýšiť platby za všetky obecné služby. Zaplatí to v konečnom dôsledku občan. Pripomína tiež, že toto všetko tu nemuselo byť, keby bolo úspešné referendum o strategických podnikoch.

Ing. Huliak: Na Slovensku sa rozkradne 60 percent verejných financií (VIDEO)
Starosta Očovej a predseda Národnej koalície ing. Rudolf Huliak uvažuje o tom, prečo sme za 33 rokov po revolúcii na Slovensku tam, kde sme. Príčinu vidí v chamtivosti "mocipánov" a v našej voľbe. Vo svojom videu Slovákov upozorňuje, že čakať na... Čítať ďalej
30 | 12 | 2022 | Eka Balaskova

Stačí tak málo...

"Na záchranu Slovenska pritom stačí tam málo! Stačí 21.1.23 obetovať pár minút potrebných na cestu do volebných miestností. Nikto nechce, aby sme za svoju vlasť bojovali so zbraňou v ruke. Nikto nechce, aby sme umierali na bojiskách. Stačí obetovať pár minút. Aké jednoduché...," nabáda Anna Belousovová.

Nikde žiadna výmena názorov

"Nezaoberajú sa tým ani tie žartovne nazývané mienkotvorné médiá. Rozhlas, televízia - nič, ani slovo. Veď by si Slováci nebodaj ešte utvorili názor, že sa treba zúčastniť, lebo také dôležité referendum tu ešte nebolo," pripomína Markovič, podľa ktorého je ešte dôležitejšie, ako to o vstupe do EÚ. 

Milan Markovič má pre vás veľmi dôležitý odkaz ohľadne referenda!
Prečo Milan Markovič pozýva na referendum, keď tvrdí, to isté, čo predseda Smeru-SD Robert Fico, o ktorom si myslí, že je schopný všetkého? Pretože treba zmeniť volebný systém. A nie len preto. Markovič vidí potrebu veľkých zmien vo viacerých... Čítať ďalej
10 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme