Dag Daniš o mokrej utierke s nápisom Heger
10 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Čo by sa stalo so spoločnosťou, ak by sa Fico pokúšal o Hegerove terajšie manévre? Komentátor Dag Daniš, tvrdí, že je to nepredstaviteľné. Heger totiž po vyslovení nedôvery jeho vláde, naďalej spokojne vyhlasuje, že aj napriek tomu, chce dovládnuť až do riadnych parlamentných volieb v roku 2024.

"Skúšam si predstaviť túto scénu: Ficovu vládu odvolá parlament – a krátko na to Fico oznámi, že zbiera podpisy v parlamente pre pokračovanie Ficovej vlády."Predstavuje si Daniš, no nejde to. "Je to nepredstaviteľné."

Hegerove správanie začína byť podľa Daniša pre premiéra zjavne typické. Mnohí občania sa už pýtajú, prečo sa premiér tvári, že deň vyslovenia nedôvery vláde v parlamente sa vlastne neudial. "Také niečo dokáže len mokrá utierka s nápisom Heger. No, ale iné som chcel: referendum o zmene Ústavy, ktorá by umožnila predčasné voľby, považujem za dôležité,“ukončil svoj krátky, ale výstižný status Daniš.

Heger začína zber podpisov na novú 76. Pozrite na Kollárovu podmienku
Dočasne poverený premiér Eduard Heger (OĽANO) začína u poslancov zbierať podpisy na podporu jeho vlády. V tomto týždni sa pokúsi zozbierať potrebných 76 podpisov a následne ich predložiť prezidentke Zuzane Čaputovej. Heger chce oddeliť diskusiu o... Čítať ďalej
09 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme