Brazílskeho exprezidenta Bolsonara hospitalizovali
10 | 01 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Bývalého brazílskeho prezidenta Jaira Bolsonara hospitalizovali v nemocnici v meste Orlando v americkom štáte Florida s "bolesťami brucha", informoval v pondelok brazílsky denník O Globo.

Zdroj: @all FOTO TASR/AP

Ako konštatuje TASR, táto správa sa objavila deň po tom, čo časť tvrdého jadra Bolsonarových stúpencov vtrhla do niekoľkých vládnych budov v hlavnom meste Brazília a domáhala sa zosadenia prezidenta Luiza Inácia Lulu da Silvu.

Agentúra Reuters pripomenula, že Bolsonaro bol v posledných rokoch viackrát hospitalizovaný so zablokovanými črevami. Súvisí to so zraneniami, ktoré utrpel, keď ho v roku 2018 počas predvolebnej kampane pobodali.

Do Spojených štátov Bolsonaro odcestoval koncom decembra – dva dni pred tým, ako sa Lula da Silva ujal 1. januára prezidentského úradu.

ODPADNETE AKÚ PONUKU zverejnil Peter Pčolinský! (FOTO)
Peter Pčolinský, člen hnutia Sme rodina na Slovákov myslí aj po sviatkoch! Odpadnete, akú ponuku zverejnil na sociálnej sieti. Platí do konca januára! Pčolinský ponúka zľavu na oblečenie! A nie na hocijaké! FOTO priamo zo sociálnej sieti napovie... Čítať ďalej
08 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme