Aj R. Huliak vyzýva k účasti na referende a PRIPOMÍNA dôležitý FAKT!
11 | 01 | 2023 I Eka Balaskova

Rudolf Huliak (Národná koalícia a nezávislí kandidáti) vyzýva ľudí k účasti na referende, ktoré bude 21. januára, teda už o necelé dva týždne.

Pripomína situáciu, kedy sme si to neúspešným referendom pokazili a dnes doplácame na rozpredaníe strategických podnikov. Huliak tiež uvádza na pravú mieru to, čo je cieľom referenda. Potrebu referenda na pozadí práve cien energií pripomenul aj Richard Takáč (Smer-SD) na pondelkovej tlačovej besede.

O čom je referendum

"Účasťou na referende nevyjadrujeme sympatie alebo antipatie žiadnej politickej strane účasťou na referende meníme Ústavu SR," pripomína Ing. Huliak niečo, čo má znieť hlavne z verennoprávnej televízie.

"Hlasujeme za to, aby stačilo 76 poslaneckých hlasov na schválenie predčasných volieb," upozorňuje Huliak voličov a účastníkov referenda, aby vedeli, za čo hlasujú.

Máte nejasnosti okolo referenda? (VIDEO)
Mainstream občanov na referendum a prípadnú účasť na ňom nijako nepripravuje, o záujme občanov svedčia komentáre pod príspevkami tých, ktorí právu rozumejú. Právnička Judita Laššáková odpovedá na najčastejšie kladené otázky, týkajúce sa hlasovania,... Čítať ďalej
06 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Zmeňme to, čo môžeme

"Nepokazme si to! Tak málo stačilo v roku 1998, aby sa strategické podniky nemohli privatizovať. Lenže ľudia sedeli doma, tak teraz naše elektrárne, plynárne vlastnia cudzí vlastníci!"Pripomína Huliak s tým, že nesmieme sedieť doma, ale môžeme zmeniť to, čo zmeniť môžeme.

Čo teda stačí?

"Stačí tak málo, aby sme boli na seba hrdí, že sme pomohli dobrej veci. Stačí tak málo a môžeme zmeniť veľa," upozorňuje Huliak a na záver nás vyzýva, aby sme aj ľudí vo svojom okolí motivovali k účasti na hlasovaní. 

Elektrárne a strategické podniky nie sú v slovenských rukách

Takáč sa pýta, že keď elektrárne vyrobia elektrinu za 50 eur za megawatt, prečo majú naši občania, podnikatelia a živnostníci nakupovať túto elektrinu za 600 eur a uviedol aj príklad rodinnej firmy, ktorej ceny za elektrinu stúpli o niekoľko stovák eur.

Štát je v rozklade a chaose, jediným východiskom je referendum a predčasné voľby
Vláda zrušila obedy zadarmo a teraz sa nečinne prizerá ich zdražovaniu bola nielen téma dnešnej tlačovej besedy strany SMER – SD, no je zároveň aj smutnou realitou. Predseda strany Robert Fico uviedol, že na jednej strane je rád, že predpovede,... Čítať ďalej
10 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!