Čaputová: Za činnosťou koledníkov Dobrej noviny je pomoc ľuďom v núdzi
09 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Výsledkom činnosti koledníkov Dobrej noviny je konkrétna pomoc ľuďom v núdzi. Počas pondelkového prijatia koledníkov z Podkoníc a Kátloviec v Prezidentskom paláci to povedala prezidentka SR Zuzana Čaputová. Kolednícka akcia sa koná naprieč Slovenskom 28 rokov.

FOTO TASR - Jakub Kotian
FOTO TASR - Jakub Kotian

Koledníci Dobrej noviny podľa Čaputovej prepájajú slovenské tradície s prajnosťou i znakom pomoci núdznym. "Ďakujem, že sa tomu venujete a naprieč generáciami udržiavate túto tradíciu," povedala prezidentka.

Riaditeľ Dobrej noviny Daniel Fiala poukázal na to, že už 28 rokov je ich poslaním prinášať nádej, ohlásiť radosť, priblížiť sa k človeku a potešiť blížneho. "Z našej skúsenosti vieme povedať, že aj deti majú moc. Keď im dáme príležitosť a priestor, dokážu robiť veľké veci a veľmi bezprostredne. Dobrá novina je dielom detí," zdôraznil.

Kolednícku akciu Dobrá novina organizuje eRko - Hnutie kresťanských spoločenstiev detí v spolupráci s katolíckymi farnosťami vo viac ako 800 obciach a mestách na celom Slovensku.

Primitívne elity nevedia diskutovať! A každý cenzor verí, že je služobníkom pravdy
Nekorigovaných myšlienok sa obáva primitív, ktorý nevie argumentovať, diskutovať a myslieť. Cenzúra je potom daň za to, že progresívna totalita generuje primitívne elity, skonštatoval to v komentári pre české Parlamentní Listy slovenský pesničkár,... Čítať ďalej
08 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!