Tak z TOHTO sa POTENTUJETE! Gyimesi poriadne NALOŽIL kolegom aj HEGEROVI!
07 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

KTO JE DEMOKRAT? Tak túto otázku si položil koaličný poslanec za OľaNO György Gyimesi vo svojom statuse na sociálnej sieti. Budete prekvapení, ako naložil politik na facebooku svojim kolegom. A dokonca aj Hegerovi!

"V poslednom čase často počúvate z úst jednotlivých politikov, ale aj z ich dvorných médií o ”demokratoch” o spájaní “demokratických strán” o spolupráci “demokratov” a podobne. Pozrime sa na to, kto je v ponímaní týchto ľudí demokratom," uviedol svoj príspevok Gyimesi.

Podľa koaličného poslanca a Matovičovho súputníka musí mať totiž pravý slovenský demokrat niekoľko neodmysliteľných znakov:

  • Demokratom je ten, pre koho sú názory liberálno - progresívneho mainstreamu sväté.
  • Demokrata spoznáte tak, že zásadne neuznáva žiaden iný názor, len svoj.
  • Demokratom môže byť len ten, kto má radšej Brusel ako Bratislavu.
  • Demokrat neuznáva národnostné menšiny, preňho existujú výlučne menšiny sexuálne.
  • Pre demokrata je záujem občanov vlastnej krajiny menej dôležitý, ako záujem globálnych mocností.
  • Demokratom je ten, kto stojí v hlbokom úklone pred dúhovou zástavou a ideológiou LGBTI+
  • Demokrat je zásadne arogantný a považuje sa za nadradeného.
  • No a napokon demokratom môže byť len osoba, ktorú iní “demokrati” označia za demokrata.

Gyimesi uisťuje čitateľov, že ak v predchádzajúcich riadkoch spoznali liberálnych a progresívnych politikov, čítali správne.

"Sú to práve oni, ktorí si privlastnili právo ako jediní používať označenie demokrat. Pre nich sú všetci, ktorý nevyznávajú ich ideológiu a videnie sveta nedemokratmi," upozorňuje konzervatívny politik.

"Keď som sa v roku 2021 vyjadril, že nasledujúce voľby môžu byť o stavaní hrádze proti agresívnemu liberalizmu a progresivizmu, nebol som ďaleko od pravdy. My všetci ostatní (podľa nich) nedemokrati budeme musieť zabojovať o slobodu slova a o skutočnú demokraciu založenú na rovnosti," uzavrel prekvapujúci status Gyimesi.

Vitajte v AMERICKEJ KOLÓNII! USA dnes Slovákom DIKTUJÚ, kto smie a kto nesmie prehovoriť
TEN POCIT, KEĎ ŤA ODSTRÁNIA Z FACEBOOKU A TY SI TAM STÁLE NA STUPNI VÍŤAZOV! Opozičný poslanec Ľuboš Blaha sa očividne výborne zabáva. V Denníku N totiž zmerali, kto bol za rok 2022 najúspešnejší na Facebooku a smerák skončil na treťom mieste. A to... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Demokrat Heger

Pri tejto príležitosti nemôžeme opomenúť nedávny status samotného dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera s titulom DEMOKRATI S DEMOKRATMI, INÁ CESTA NIE JE...

"Tí, čo uznávajú hodnoty demokracie sa nemôžu spájať s tými, ktorí touto hodnotou pohŕdajú. Demokrati musia spolupracovať a nemôžu sa spájať so zlom v podobe Fica, Pellegriniho, Uhríka a im podobným," uviedol Heger.

Podľa Gyimesiho stranníckeho kolegu Hegera, ak to myslíme vážne so spravodlivosťou a právnym štátom, spolupráca s Ficom či Dankom je neprijateľná. Dokonca aj Pellegrini podľa neho sám seba vylúčil z demokratickej alternatívy.

No podľa hodnotenia poslanca Gyimesiho môžu teraz všetci Hegerom vymenovaní skákať od radosti. Po prečítaní statusu konzervatívneho politika totiž pojem DEMOKRAT nadobúda vyslovene hanlivý význam. Ktovie, či sa Eduard Heger v znakoch typického slovenského demokrata našiel a ktovie, či György Gyimesi pri písaní statusu nemyslel práve aj na dočasne povereného premiéra.

Farkašovský NALOŽIL RTVS: Už zase strká HLAVU DO PIESKU!
Novinár a politik Karol Farkašovský (SNS) si myslí, že blížiace sa referendum, ktoré bude na Slovensku už 21. januára, mala byť téma, ktorá ovládne naše verejnoprávne médiá. Konštatuje však, že opak je pravdou. Popri "dôležitých" témach si podľa... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme