Blaha si PODAL liberálne médiá i politikov: Boja sa referenda ako ČERT KRÍŽA! A TU je DÔVOD
08 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

O dva týždne je tu referendum, ktoré môže zariadiť predčasné voľby a zmeniť dejiny - a liberálne médiá robia všetko preto, aby ho ignorovali. Toto nie je náhoda. Skonštatoval to vo svojom najnovšom statuse na Telegrame podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Podľa opozičného poslanca existuje len jedna cesta k predčasným voľbám a ukončeniu tejto hrôzovlády - a preto oligarchické médiá čušia. 

Čušia ako voš pod chrastou

"SME dnes rieši ako hlavnú tému elektrické kolobežky, Aktuality propagujú pesničky o LGBTI a Denník N klábosí so súdruhom Leškom, bývalým redaktorom marxistického Nového Slova. O referende ani čiarka. Dôvod? Vlastníci médií sa boja predčasných volieb ako čert kríža, lebo by prišli o kšefty a vplyv. A zjavne aj istá ambasáda rozdala pokyny," hodnotí Blaha situáciu, keď do referenda zostávajú presne dva týždne, ale slovenský mainstream a takisto koaliční politici čušia ako voš pod chrastou.

Eseťácke N-ko podľa opozičného poslanca potrebuje ešte aspoň rok, aby Progresívne Slovensko vysalo komplet celú SaS-ku. Aktuality detto. A Sorosovo SME potrebuje vo vláde čo najdlhšie amerických poskokov ako Heger, Káčer či Naď, ktorí budú skákať, ako Biden píska. A posielať zbrane na Ukrajinu, myslí si Blaha.

OTVORENÁ VOJNA Matoviča s Denníkom N pokračuje: MÚDROS.ÁČI a PUSIPAJTÁŠI!
DENNÍK N(enávisť) … už ide svoje manipulácie v novom roku na plné obrátky. Skonštatoval to vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti expremiér Igor Matovič. Vojna medzi lídrom OĽaNO a liberálnym denníkom N naďalej pokračuje. "Tu v rozhovore... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Predčasné voľby sú jediná logická možnosť

"Medzitým kolabujú malé reštaurácie, cukrárne a ďalšie prevádzky, ktorým od 1.januára niekoľkonásobne stúpli ceny za energie. A vláda nič. U lekára vás najnovšie ošklbú o desiatky eur, pretože ordinácie vyberajú zvýšené náklady od pacientov. A vláda nič. Zdražovanie na každom kroku, ľudia melú z posledného. A vláda je paralyzovaná. Čiže - predčasné voľby sú jediná logická možnosť, ako vyviesť Slovensko z paralýzy," upozorňuje smerák. 

Parlament je však podľa neho plný rôznych príštipkárov Šeligov, ktorí majú toľko percent ako nealkoholické pivo... "Tí nikdy za predčasné voľby nezahlasujú, veď potrebujú ešte 14 výplat. Budú sa držať svojich dobre platených stoličiek, aj keby ľudia umierali. Každý hladí len na seba a výsledkom je chaos. Toto je svet slovenskej pravice," kritizuje staronovú, momentálne dočasne poverenú, vládu politik.

Podľa Blahu to môže referendum celé rozťať, pretože vďaka nemu by stačilo 76 poslancov na predčasné voľby. A toho sa boja - celé to ich skorumpované impérium, vrátane médií a mimovládok, môže padnúť.

Preto v pravicových médiách riešia úplne kraviny, len aby sa nehovorilo o referende. Obyčajný podvod na ľuďoch.

Blaha pripomína liberálnym médiám, ako sú denník N, Aktuality či SME, aby prestali riešiť hlúposti a riešili plebiscit. "Keby tu bolo referendum o homosexuálnych manželstvách, nepíšete o ničom inom," spomenul smerák aj myšlienku europoslanca Uhríka.

Podľa Blahu existuje len jedna cesta k predčasným voľbám a ukončeniu tejto hrôzovlády - a preto oligarchické médiá čušia. 

ODVOLANÁ VLÁDA CHCE ZMARIŤ PREDČASNÉ VOĽBY. HANBA!

Podobný názor má aj nezaradený poslanec z Hlasu-SD Erik Tomáš. V relácii Sobotné dialógy na RTVS reagoval na slová podpredsedu strany Za ľudí Juraja Šeligu, že koalícia nie je ďaleko od novej 76-tky. Tomáš naďalej vidí jediné riešenie v predčasných voľbách.

"Odvolaná vláda sa snaží zabrániť predčasným voľbám! Tí istí amatéri, ktorí rozvrátili štát, sa dokonca chcú dávať opäť dokopy. Pritom predčasné voľby si želá a očakáva väčšina občanov Slovenska," dodal Tomáš na sociálnej sieti a priložil aj video z rozhlasovej relácie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME