Matovič a šéfredaktor Denníka N. Zábava na pokračovanie
06 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Zdá sa, že expremiér a exminister Igor Matovič (OĽaNO) svoj ponižujúci odchod z vlády znáša veľmi ťažko. V posledných dňoch, to v plnej sile dáva najavo na sociálnej sieti. Svoje príspevky zameriava na kritiku liberálov a LGBT komuniktu. V tom poslednom, ktorý nazval “reakcia na jedného pána”, sa povenoval šéfredaktorovi Denníka N Kostolnému, ktorý zase vo svojom príspevku kritizuje práve Matoviča.

Hneď v úvode prízvukuje, že presne takúto reakciu čakal. Dokonca vedel, že Kostolný nemá štipku guráže sa pozrieť do zrkadla a priznať si, koľko zla ste svojimi manipuláciami s pravdou cez Denník N(enávisť) pustili do obehu. "A nebojte sa, teraz nehovorím o manipuláciách a lžiach, ktorými ste od prvého dňa po voľbách búšili do mojej či Edovej vlády ... až ste dosiahli svoje," tvrdí Matovič.

"Hovorím o manipuláciách, ktorými sa deťom (áno, aj oni Vás, bohužiaľ, čítajú) plíživo, zákerne a úlisne vtieravým spôsobom snažíte vsugerovať, že nie prirodzená cesta vysporiadania sa so svojim dospievaním, ale utiekanie sa k zmene pohlavia je ich cestou ku šťastiu," vysvetľuje už exminister financií a vymenúva tvrdenia, ktoré sám označil ako nepravdu.

Nepravdivé tvrdenie č. 1

Nie, je pravdou Vaše tvrdenie číslo (1). Nikde vo svojich statusoch som neútočil na transrodových ľudí, ale zlom som nazýval práve takých ľudí ako ste Vy sám. Ľudí, ktorí z čisto ideologických dôvodov tlačia mladým ľuďom do hláv kaleráby a absolútne nehľadia na dôsledky svojich činov. Takých ako Vy, sú na Západe tisíce a dnes majú na svedomí tisíce zbabraných ľudských životov, ktorým miesto hľadania riešenia so psychológom a psychiatrom, maľovali ružový raj cez zmenu pohlavia.

Nepravdivé tvrdenie č. 2

Nie, je pravdou Vaše tvrdenie číslo (2). Ste trápny. Veľmi dobre viete, že nikdy si nevyberám témy podľa prieskumov verejnej mienky, ale otváram tie témy, o ktorých som vnútorne pevne presvedčený, že ich riešiť treba, lebo to tak úrimne cítim. Myslíte si, že ma baví špiniť si s Vami ruky? Nechať si zase Vami a Vašimi poskokmi osierať hlavu? Nie, nebaví, ale je to dôležité spraviť, lebo všetci, ktorí by bojovať voči chorým veciam mali, majú hlavičky strčené hlboko v piesku ... a ńo, mnohí preto, lebo sa boja, že by ste ich za vyyslovenie názoro následne zničili.

Heger razantne: S TÝMITO OĽaNO spolupracovať NIKDY nebude!
DEMOKRATI S DEMOKRATMI, INÁ CESTA NIE JE. Takýto titulok dal svojmu najnovšiemu statusu na sociálnej sieti poverený predseda vlády SR Eduard Heger. Verejnosti dal v príspevku na znalosť, s kým si OĽaNO vie predstaviť budúcu spoluprácu. "Považujem... Čítať ďalej
05 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Nepravdivé tvrdenie č. 3

Nie, je pravdou Vaše tvrdenie číslo (3). Ešte raz, vo svojich statusoch som ničím neútočil na Vaše obete, útočil, respektíve, pomenovával som zvrátenosť Vašich činov a činov ľudí Vám podobných. Áno, presne to, čo píšete o mne som Vám v tých statusoch vyčítal - že zneužívate svoju moc, ktorú máte ako šéfredaktor v rukách. Áno, že svoju moc nezvládate a svojim konaním nakoniec ubližujete ľuďom v ťažkej životnej situácii. Ešte raz - oni nepotrebujú Vaše rady, aby svoju nevysporiadanosť s vlastnou sexualitou riešili zmenou pohlavia, oni potrebujú dobrého psychológa a psychiatra! Nebojte sa im hovoriť pravdu, neubližujte im viac. Áno, lobyy Vás za to nepochváli, ale budete šíriť pravdu, nie vymyslené lži, ktoré ničia životy.

Nepravdivé tvrdenie č. 4

Nie, je pravdou Vaše tvrdenie číslo (4). Hrajete sa na hrdinu, ktorý akože chráni obete, ale v skutočnosti ste páchateľ. Ste šéfredaktor redakcie, ktorá na Slovensku najviac šíri medzi deti nebezpečnú propagandu, ktorej následkom budú nešťastné deti a ich rodičia. Áno, existuje zlomok ľudí, z ktorými aj ten najsamlepší psychiater nepohne, a pre jeho/jej dobrý pocit zo života, zrejme je nevyhnutné jemu/jej umožniť žiť v inej koži. Absolútna väčšina ostatných tápajúcich však môže byť pred týmito experimentami uchránená. Preto nie je z Vašej strany vôbec zodpovedné, že im Vašou propagandou ponúkate tranzíciu ako nejaké zázračné sexi ekobioraw riešenie, po ktorom budú v kaviarni veľmi in.

Nepravdivé tvrdenie č. 5

Nie, je pravdou Vaše tvrdenie číslo (5). Už sa opakujem, nikde som nenazval transrodových ľudí zvrátenými. Zvrátenými som nazval propagandu, pokusy na deťoch a Vaše praktiky.

V závere svojho príspevku sa obracia na otcov a mamy s prosbou aby neboli nevšímaví. A to najmä v čase, keď sa to Vašich detí ešte netýka, či už netýka. "Transgender propaganda sa na naše deti dennodenne valí zo sociálnych sietí, zo slovenských médií, v ktorých pomaly ani nemôžete pracovať, ak nie ste inak orientovaný. Je to zákerná a nebezpečná propaganda, ktorá vedie k tomu, že pomaly dnes na školách nenájdete triedu, kde by sa dieťa neidentifikovalo ako trans, fluidná či nebinárna osoba. Totálne im magoria hlavy a deti miesto zdravého a normálneho sa vysporiadavania sa zo svojou sexualitou po nociach tápu, že oni asi budú teda iný. To následne vedie k samovražedným sklonom, na západe už aj k ich skorej zmene pohlavia a následne opäť k mnohým tragédiám. Prečo to tým deťom robia? Neviem. Choré hlavy." Uzavrel svoj status Matovič.

Stančík sa rozplýva: SR má v zahraničí lepší imidž ako kedykoľvek
Slovensko má v zahraničí zásadne lepší imidž, ako kedy malo. Sme jasným a spoľahlivým partnerom. Pre TASR to uviedol štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Andrej Stančík. Pozabudol však uviesť v ktorom... Čítať ďalej
05 | 01 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!