Hlina sa obul do Matoviča
06 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

"Hovoril som to. Nie pukance, ale kýblik na zvracanie nám bude treba pri Matovičovej predvolebnej kampani. A pekne to graduje." Myslí si podpredseda strany Dobrá voľba a Umiernení Alojz Hlina.  A keďže sa Matovičovi nepodarilo "umravniť" jednu redakciu tým, že upozorňoval, ako mu krivdia, tak pridal. A pridal poriadne.

️"Už je to redakcia, ktorá doháňa naše deti až ku samovraždám. A to je už silné, veď kto by si nechránil deti. Islámisti si problém s jednou redakciou vo Francúzsku vyriešili po svojom- tak ako ich prorok vraj chcel." A my máme spasiteľa a budú aj pochody pred redakciou, aj jezuliatko s niektorým z Kuffov, aj sutany, aj Matovičov megafón pred redakciou, kde kántria naše deti doplnil Hlina.

️Veď kto by si deti nechránil?

Hlina ďalej tvrdí, že  Matovič si zo smrti novinára vyrobil nechutú politickú kampaň a jeho vyjadrenia len kreslia terče na chrbty novinárov pre psychopatov.  "️Teraz prichádza účet a bude pekne drahý. Bude to bolieť a najväčší paradox je, že R. Fico, kvôli ktorému sme Matoviča nechali šliapať sandálami po demokracii, je tu stále a v životnej forme."

Podpredseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba a Umiernení tažko nachádza výraz, "ktorý by obsiahol nechutnosť Matovičovej "analýzy", že činnosť jednej redakcie spôsobuje samovraždy detí. Nie, samovraždy detí nespôsobuje to, že deti cez plece rodičov alebo pod perinou čítajú texty nejakej redakcie. Naše deti majú problémy, lebo my sme problém. My dospelí sme problém. ️My to spôsobujeme." Sype si popol na hlavu a doplnil ako sa kradlo v zdravotníctve, ako smeráci kradli, Oľanáci rozhazdovali miliardy na hlúposti a na pomoc deťom nezostal čas ani peniaze.

Nechali sme naše deti najdlhšie v celej Európe počas pandémie mimo školy, len a len kvôli našej úbohej neschopnosti riešiť problémy.

V závere však poriadne pritvrdil. "Nevenujeme sa našim deťom, čumíme do telefónu alebo do televízora a čakáme, hľadáme, čo nám kto sľúbi zadarmo. Deti vidia rodičov pozerajúcich politikov komentujúc: kok..t sem, ko..t tam. Čo potom chceme od nich? Aké vzory im poskytujeme?"

Mafiánsky štartér, vekslák a skutočný úchylák je dnes predsedom nášho parlamentu. Pustil sa do Borisa Kollára (Sme rodina) a vysvetľuje aké ľahké je dnes byť političkou. ️"Ako tej mladej duši môžete hovoriť niečo tak nudné, že sa treba učiť, byť vytrvalý, niečomu sa intenzívne venovať, keď k úspechu dnes stačí oprieť si niekam bicykel a ste političkou. Hviezdou sociálnej siete, kde tie deti trávia čas, lebo rodičia sa im nevenujú."

V závere iba zopakoval napísané: "Nie redakcia, ale my všetci máme svoj diel viny, že naše deti majú problémy. Niekto väčší, niekto menší, áno aj tí, čo nerobili nič, aj tí majú svoj diel viny. Lebo aj ľahostajnosť je problém. A nechutný Matovič si na tom všetkom ide teraz robiť predvolebnú agendu a zároveň aj vybavovať účty s novinármi, ktorí neuverili v jeho mesiášske poslanie."

Hlina hovorí o obrovskej hre na občanov z pozície vlády
Znížená DPH výlučne pomôže Borisovi Kollárovi (Sme rodina). Nič nové pod slnkom! Predseda NR SR zobchoduje takmer všetko. Neštíti sa zbohatnúť na úkor pomoci pracujúcim ľuďom v gastronómii, myslí si podpredseda strany Dobrá voľba a Umiernení Alojz... Čítať ďalej
04 | 12 | 2022 | Emanuel Orban

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme