Matovič si našiel NOVÉ POSLANIE a kolegom odkazuje: STE PÁNI POS.ROVIA!
05 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

IMPOTENCIA ODVAHY. Taký titulok dal svojmu najnovšiemu statusu exminister a expremiér a ešte stále líder OĽaNO Igor Matovič. V poslednom čase sa totiž očividne kvôli nedostatku pracovnej vyťaženosti pustil do nových mét. Ide bojovať proti LGBTIXYZ+ agresívnej propagande. Mnohí jeho kolegovia sú však k tejto téme podstatne zdržanlivejší. A to im Matovič vyčíta!

Lynč pro(a)gresívnych médií

"Niektorí ľudia pre vlastné výhody sú schopní v (ne)správnej chvíli zatvoriť oči a zlo nevidieť. Nie preto, že by ho neboli schopní vidieť, dobre ho vidia, ale ak sa tvária, že nevidia, čerpajú výhody. Bohužiaľ. V politike je takéto konanie o to nebezpečnejšie. Ľudia si nás volia, aby sme strážili spravodlivosť a nie, že za osobné výhody sme ju ochotní vymeniť," načrtol nedostatok odvahy politikom Matovič vo svojom statuse.

Žiaľ, Matovič mnoho takých ľudí v politike vidí. Niekto sa podľa expremiéra tvári, že zlo nevidí, aby bol aj nabudúce na kandidátke. Iný, lebo je "doslova predposratý" z potenciálneho lynču pro(a)gresívnych médií.

Pochvalný šplech v Denníku N(enávisť)

"Tak je to aj pri téme LGBTIXYZ+ agresívnej propagandy. Tí, od ktorých by ste čakali odvahu a prevrátené stoly v chráme, zbabelo mlčia, lebo sa boja. Mlčia, lebo pre nich má už väčšiu hodnotu pochvalný šplech v Denníku N(enávisť) ako zničený život tisíciek detí. Vymeniť svedomie a boj za spravodlivosť za plnenie želaní manipulátorov z médií, je cesta do peklíčka, páni poserovia," zobral si tentoraz Matovič na mušku aj vlastných kolegov.

Jeden čihi, druhý hota! Matovič s Hegerom si nerozumejú, ale Gyimesi v tom má jasno
Líder hnutia OĽaNO Igor Matovič si v poslednej dobe vzal na mušku LGBTI či transordových ľudí, zatiaľ čo Eduard Heger ide cestou spájania a varuje pred štvavými kampaňami. Ale Gyimesi v tom má jasno. "V momente, keď hovoríte o manželstve ako... Čítať ďalej
04 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Chorá doba

Najnovšiemu Matovičovmu príspevku na facebooku predchádzal status s titulkom "PROPAGANDA A BIZNIS … a zničené tisícky životov". V ňom koaličný líder opisuje situáciu s gender zákrokmi a procedúrami u mladistvých.

"Viac ako 8-tisíc mladistvých čaká v Británii na gender zákroky a procedúry. Nárast počtu čakajúcich predstavuje 2 400 percent za jednu dekádu. Nové údaje od najväčšej štátom sponzorovanej britskej kliniky poskytujúcej procedúry súvisiace so zmenou pohlavia neplnoletým osobám ukazujú, že na takéto zákroky čakajú tisíce mladých, informovala agentúra Reuters. Podľa údajov, ktoré v júli zverejnila klinika Tavistock, takéto služby v rokoch 2021 a 2022 vyhľadalo viac ako 5 000 detí a dospievajúcich. Dokumenty nadobudnuté novinármi ale ukazujú, že ich počet medzitým ešte narástol a vyšplhal sa na najmenej 8 000 v Anglicku a Walese. Vo finančnom roku, ktorý skončil v marci 2022, vyhľadalo takéto služby 5 234 maloletých. Od apríla do októbra bolo doporučených viac ako 1 000 mladistvých. Ešte pred desiatimi rokmi ich bolo 210, čiže nárast predstavuje 2 400 percent. Tieto údaje ale neukazujú celú realitu, pretože neplnoleté osoby v Británii vyhľadávajú blokátory puberty, hormóny opačného pohlavia a chirurgické zákroky súvisiace so zmenou pohlavia aj u súkromných poskytovateľov zdravotnej starostlivosti" opísal Matovič na sociálnej sieti.

Celú túto trilógiu Matovič uviedol už prvým statusom, ktorý hovorí za všetko.

"Chorá doba. Choré vraj zdravé je a zdravé choré. A keď choré chorým nazveš, chorý si ty a nie chorý. Choré.

1. 73 pohlaví? Choré

2. 12 r dievčatá prerábať na chlapcov? Choré

3. Tretie WC? Choré

4. Prerobení muži v ženských športoch? Choré

5. Zakazovať to chorým nazvať? Choré"

Prezidentka vyjadrila sústrasť rodine ženy zavraždenej v Michalovciach. Blaha ihneď reagoval
Prezidentka SR Zuzana Čaputová vyjadrila úprimnú sústrasť rodine bývalej zdravotnej sestry, ktorá bola v nedeľu (1. 1.) ráno zavraždená v Michalovciach. Hlava štátu o tom informovala na sociálnej sieti. Ľuboš Blaha (Smer-SD, to ihneď skomentoval.... Čítať ďalej
04 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Tarabov rozdiel medzi slovami a skutkami v praxi

K tomuto boju proti LGBTIXYZ+ agresívnej propagande sa, čuduj sa svete, pridal na sociálnej sieti líder strany Život-NS Tomáš Taraba.

"Čítam, že OĽaNO vyrazilo pred blížiacimi sa voľbami na boj proti genderizmu, progresívnej agende a chce chrániť deti pred LGBTI agendou na školách," uviedol Taraba na sociálnej sieti v reakcii na statusy expremiéra.

"Nuž, rád by som pripmenul, že strana ŽIVOT priniesla do parlamentu nedávno 2 zákony, ktoré mali čeliť práve týmto hrozbám. Prvý zákon mal zabrániť LGBTI agende tváriť sa, že jej symboly sú symboly štátu. Za zákaz vyvesovania dúhových vlajok na verejných budovách hlasoval "až" jeden poslanec OĽaNO. Druhý zákon, ktorý mal zakázať po vzoru Maďarska výučbu LGBTI agendy na školách myslím získal nula hlasov v OĽaNO. Takto vypadá rozdiel medzi slovami a skutkami v praxi," uzavrel Taraba.

Tmári, netolerantní nedemokrati, extrémisti a pomýlení dezoláti

Nuž, opozičný politik pravdepodobne nepochopil, že OĽaNO nechalo svojho lídra v tomto boji takmer celkom samého. TAKMER. Na stranu Matoviča sa trochu umiernenejším statusom pridal aj György Gyimesi.

"Pomôžte mi prosím s vysvetlením toho, čo zažívame už dlhšiu dobu (nielen) v mediálnom priestore, v ktorom ak chcete chrániť nemennné hodnoty, preverené stáročiami nazvú vás TMÁROM. V momente, keď hovoríte o manželstve ako zväzku muža a ženy, nazvú vás NETOLERANTNÝM NEDEMOKRATOM. Ak tvrdíte, že dať sa preoperovať z muža na ženu a opačne je choré, automaticky vraj šírite NENÁVISŤ. Ak nebodaj poviete, že chodiť deťom do škôl vymývať mozgy dúhovými organizáciami je scestné, okamžite dostanete nálepku EXTRÉMISTA. Skúste v tomto svete ochraňovať suverenitu Slovenskej republiky, ani sa nenazdáte a stane sa z vás DEZOLÁT. Ak poviete, že fetovať by sa nemalo, spravia z vás POMÝLENÉHO človeka, ktorý nekráča s dobou. Nikdy by som sa nenazdal, že raz bude výzvou doby obhajovať normálnosť pred nenormálnosťou, prirodzenosť pred neprirodzenosťou a suverenitu pred servilnosťou," podporil svojho šéfa Gyimesi.

Belousovová: Vedenie štátu má DVOJITÝ METER už aj na VRAŽDY!
V prvý deň tohto roka rozbúrila hladinu verejnej mienky vražda zdravotnej sestry v Michalovciach. Annu Belousovovú (Národ a spravodlivosť) zaujalo ticho, ktoré okolo prípadu zavládlo v porovnaní s tým, čo sa spustilo po vražde v klube Tepláreň na... Čítať ďalej
05 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!