Diviak na budapeštianskom Margitinom ostrove spôsobil rozruch
04 | 01 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Maďarská polícia uzatvorila v stredu popoludní budapeštiansky Margitin ostrov, po ktorom voľne pobehoval diviak. Podľa servera hvg.hu na ostrov nevpúšťali autá ani chodcov, informuje spravodajca TASR v Budapešti.

Budapeštianska dopravná spoločnosť BKK dočasne zrušila autobusovú linku premávajúcu na tento ostrov.

Polícia sa obrátila na príslušné poľovnícke združenie, ktorého zástupcovia prehľadali ostrov. Zviera však nenašli.

Podľa vyjadrenia odborníka diviak, ktorý je dobrým plavcom, medzičasom zrejme z Margitinho ostrova odplával cez Dunaj. Polícia územie pred 17.00 h opäť sprístupnila pre verejnosť s tým, že v záujme bezpečnosti zostali na ostrove policajné hliadky.

Jeden čihi, druhý hota! Matovič s Hegerom si nerozumejú, ale Gyimesi v tom má jasno
Líder hnutia OĽaNO Igor Matovič si v poslednej dobe vzal na mušku LGBTI či transordových ľudí, zatiaľ čo Eduard Heger ide cestou spájania a varuje pred štvavými kampaňami. Ale Gyimesi v tom má jasno. "V momente, keď hovoríte o manželstve ako... Čítať ďalej
04 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!