Čaputovej frajer má NOVÝ FLEK! Kde nakoniec zakotvil? (FOTO)
04 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Partner prezidentky Zuzany Čaputovej Juraj Rizman má nové miesto. Od dnes v tíme Post Bellum! Pochválil sa sám Rizman na sociálnej sieti.

Partner hlavy štátu Rizman bude od januára pôsobiť v neziskovej organizácii Post Bellum, ktorá už viac ako 20 rokov vyhľadáva a nahráva spomienky pamätníkov kľúčových momentov 20. storočia. Na starosti bude mať vzťahy s verejnosťou a komunikáciu.

"Milujem históriu a dlhodobo obdivujem prácu Post Bellum v oblasti dokumentovania a zviditeľňovania zaujímavých príbehov 20. storočia," uviedol Rizman.

Taktiež na facebooku skonštatoval, že už v minulosti pomáhal viacerým občianskym iniciatívam, ktoré riešili témy pamäti národa a vysporiadania sa s historickými krivdami. "Veľmi sa preto teším, že budem môcť nadviazať na tieto aktivity a pomôcť práve Post Bellum pri rozvíjaní tém pamäti národa a ich komunikácii širokej verejnosti."

Po dohode s riaditeľkou Sandrou Polovkovou bude v rámci Post Bellum SK / Príbehy 20. storočia zastrešovať témy budovania vzťahov s verejnosťou, komunikácie a Kolégia Pamäti národa. "Teším sa na spoluprácu!," dodal prvý muž SR.

Sandra Polovková, Juraj Rizman, zdroj: FB/Juraj Rizman

O tom, že Rizman posilnil ich rady, informovala aj samotná neziskovka. 

„Juraj už v minulosti externe spolupracoval s Post Bellum, pri strategickom plánovaní organizácie, či niektorých našich aktivitách, ako bol Deň vojnových veteránov, či propagácii niektorých našich zbierok. V roku 2022 s nami začal veľmi neplánovane, ale o to efektívnejšie, pracovať pri pomoci Ukrajine v podobe nákupu ochranného a zdravotníckeho materiálu. Som veľmi rada, že sme sa nakoniec s Jurajom dohodli, a od januára 2023 posilní náš tím, lebo si rozumieme nielen profesionálne, ale aj ľudsky,“ povedala riaditeľka Post Bellum Sandra Polovková.

Generál Viktorín OSTRO vláde: STRATA SÚDNOSTI, ŽIADNA SEBAREFLEXIA, IBA PRÁZDNE ŽVÁSTY
REFERENDUM JE ŠANCA PRE OBČANOV! Vo svojom statuse na sociálnej sieti to tvrdí generál Jozef Viktorín z hnutia Republika. A zároveň vysvetľuje, prečo je účasť na referende taká dôležitá. Pretože predlžovanie agónie Slovákom nepomôže! Prečo... Čítať ďalej
04 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Organizácia tiež pripomenula, že Rizman bol predstaviteľom viacerých slovenských mimovládnych organizácií, ako napríklad Greenpeace, či VIA IURIS. 

„V roku 2017 sa podieľal na občianskej kampani za zrušenie Mečiarových amnestií, ako aj na občianskej iniciatíve ´Pamätaj´ k téme ÚPN. Pôsobil tiež ako člen Grémia tretieho sektora, či Rady vlády pre mimovládne neziskové organizácie, poradného orgánu Vlády SR pre oblasť rozvoja občianskej spoločnosti,“ uviedli.

Rizmana si na začiatku svojho úradovania vybrala Zuzana Čaputová do tímu svojich poradcov, potom, ako sa z nich stal pár, však Rizman tento post po pár mesiacoch opustil. Neskôr pôsobil ako poradca podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu, kde po roku tiež skončil.

Matovič si PODAL Denník N: Nie je vám z tých MANIPULÁCIÍ a KLAMSTIEV už BLIVO? Toto sú už iné LYSOHLÁVKY!
Exminister financií a expremiér Igor Matovič (OĽANO) má už dlhší čas na médiá ťažké srdce. Ešte pred pádom vlády OĽANO sa novinárom vyhrážal, že ich bude postupne dávať dolu. A tentoraz sa pustil do konkrétnej redaktorky Denníka N. Nepáčil sa mu... Čítať ďalej
04 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME