Manželka Generála Lučanského odosiela srdcervúci odkaz mužovi. LISTOM DO NEBA!
02 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Nedávno sme si pripomínali druhé výročie úmrtia generála Milana Lučanského. Táto tragédia poznačila Slovensko a ľudia doteraz neveria, že spáchal samovraždu. Jeho rodina i blízki si stále nesú obrovskú bolesť vo svojich srdciach a posielajú mu mimoriadne emotívny List do neba.

LIST DO NEBA...

Pri slove SILVESTER a Nový rok si budem priať nové predsavzatia a priania so svojimi najbližšími so šampanským v ruke a s úsmevom na tvári. Že, to bude začiatok niečoho nového, lepšieho, krajšieho.

Dva dni pred koncom roka 2020 po oznámení v médiách o smrti generála Milana Lučanskeho sa môj hodnotový rebríček úplne zosypal. Že, to čo si prajem pre svojich najbližších je veľmi málo. Preto moje prianie v Novom roku bude úplne iné... A preto som sa rozhodla napísať list do neba...

Milý MIŇO,

nikto z nás z Tvojich priateľov, kolegov z práce, a Tvojej rodiny sme sa nestihli s Tebou rozlúčiť. Prosím ŤA, prepáč nám to...Nikto Minko, nikto ani len netušil, že by niečo také mal urobiť. TY, tak silný chlap, ktorý vždy držal slovo a stál pevnými nohami na zemi, ktorý disponoval s tak silným mentálnym, fyzickým, emocionalnym telom s analytickým myslením si musel bojovať o svoju ľudskú dôstojnosť s ľuďmi, ktori Ťa mali chrániť... pretože "POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ" je veta, logo, heslo, slová, ktoré garantuje štát...

Tvoja manželka od 7.12.2020 nemala o Tebe žiadnu správu , list, telefonát. Pritom Ti poslala oblečenie, list od dcérky, knižky na čítanie. Tak málo pre nich čo mohli spraviť pre Teba a tak veľa pre Teba vtedy...ani to si nedostal. Po prečítaní statusu Tvojej manželky s ťažkými slovami a s bolesťou, ktoré Ti napísala, deň pred Tvojou smrťou citujem:

" Stôl je stále prestrety, tvoj tanier nedoknutý a darček stále nerozbalený.. Modlím sa za Teba a prosím dobrú dušu, ktorá mi pomôže.."

Preto moje prianie do NOVÉHO ROKU 2023 je, aby už nikdy žiadna žena, manželka v našej krajine, v demokratickej krajine, v právnom štáte nemusela prosiť a prechádzať takou bolesťou, akou prechádzala a prechádza manželka s deťmi pána generála Lučanského. Aby žiadny muž, manžel bez rozdielu či je vinný alebo nevinný, mu bola zachovaná sloboda prejavu, obhajoby a ľudskej dostojnosti. Pretože základnou bunkou štátu je rodina a jednotlivec v nej a štát garantuje bezpečnosť krajiny, ako aj jednotlivca v ňom.

Odpočívaj v pokoji a česť Tvojej pamiatke

Stráž nás Minko hore z neba a my budeme strážiť tých Tvojich tu doma...

ĎAKUJEME ZA VŠETKO

Radačovský boj nevzdáva! Mrzí ho jednosmerné vytváranie názoru na prípad smrti gen. Lučanského. Vyjadril sa aj Blaha
Milan Lučanský zomrel 29.12.2020. Presne dva roky po smrti zverejnila prokuratúra uznesenie, ktorým zastavila všetky stíhania súvisiace s jeho smrťou. Podľa ich záveru je vraj nespochybniteľné, že bývalý policajný prezident zomrel bez cudzieho... Čítať ďalej
30 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

jeho rodina i blízki si stále nesú obrovskú bolesť vo svojich srdciach