SR sa stala úspešnou, slobodnou a modernou krajinou, tvrdí najnedôveryhodnejšia politička
30 | 12 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Za 30 rokov samostatnosti Slovenskej republiky sme prešli obrovský kus cesty, Slovensko sa stalo úspešnou, slobodnou a modernou krajinou. Vyhlásila to vicepremiérka a predsedníčka strany za ľudí Veronika Remišová v rozhovore pre TASR. Upozornila však, že zápas za prosperujúce a demokratické Slovensko sa nekončí.

Za významné označila členstvo v Európske únii a NATO, ako aj garanciu našej bezpečnosti a prosperity. "Dôležitosť tohto spojenectva vidíme najmä dnes, keď máme vojnu za našimi hranicami. Ak by sme neboli súčasťou NATO, ruské tanky by sa na našich hraniciach nezastavili, tak ako to bolo v roku 1968. Preto pri akomkoľvek spochybňovaní nášho členstva v EÚ alebo NATO treba spozornieť, pretože slobodu a svojbytnosť môžeme stratiť rýchlo, no ťažko sa vydobýja naspäť," upozornila.

Skonštatovala tiež, že rovnosť, slobodu a demokraciu už berieme ako samozrejmosť. "No mnohí za tieto hodnoty obetovali svoje zdravie, celoživotné úsilie a niektorí aj život. No zápas za prosperujúce a demokratické Slovensko, kde sa ľuďom dobre žije, sa nekončí. O tom, akým smerom sa uberieme, rozhodne práve rok, ktorý nás čaká," uzavrela.

Sulík tvrdí, že rozpočet má nedostatky. Veronika Remišová je spokojná
Predsedníčka koaličnej strany Za ľudí Veronika Remišová, ktorá by sa podľa dlhodobých priekumov, už viac nedostala do parlamentu, vykazuje známky nadmiernej spokojnosti. V reakcii na schválenie štátneho rozpočtu na budúci rok ocenila zodpovednosť... Čítať ďalej
22 | 12 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!