Redakcia Hlavného denníka vám želá šťastný nový rok
31 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Prežiť "TO"! To bolo asi najvrúcnejšie želanie mnohých z nás ešte na jar v roku 2020, aj 2021 a pre kolektív Hlavného denníka tiež na jar v roku 2022, keď nás zablokovali.

Často sme sa pýtali: „Vrátime sa? Zvládneme štart?“

Podarilo sa. Prežili sme a potrebujeme prežiť aj ďalší rok, aby ste mali možnosť čítať aj alternatívu, ktorá vás prinúti zamyslieť sa, klásť otázky a prinesie čitateľovi aj iný pohľad na dianie doma a vo svete.

Prekážok je mnoho, ale nevzdávame sa!

Veríme, že na našich stránkach aj v roku 2023 nájdete to, čo hľadáte! Provládnymi médiami neskreslené a necenzurované, slobodné informácie. To posledné si veľmi želá aj redakcia Hlavného denníka a to názorovú slobodu.

Želáme si tiež veľa skvelých posunov, pre všetkých veľa zdravia a porozumenia v celom novom roku 2023.

Ďakujeme za vašu podporu v roku 2022 a potrebujeme ju aj v roku 2023.

Vážení čitatelia, veselého Silvestra, alebo presne takého, akého chcete mať, šťastný nový rok za všetkých v našom vydavateľstve i v redakcii!

Gabriela Fedičová, poverená šéfredaktorka

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!