Naď ŠOKUJE! Pochádzam zo ŠĽACHTICKÉHO rodu a obranu máme v krvi
30 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) tvrdí, že pochádza zo šlachtického rodu. S touto informáciou sa pochválil na sociálnej sieti. Dokonca zverejnil fotografiu, na ktorej drží knihu s názvom Genealógia a framenty z histórie rodu Naď z Vaďoviec. Práve na túto vzácnu publikáciu jeho rodina dlho čakala.

Zdroj: FB Jaroslav Naď
S ministerkou obrany Nemecka Christine Lambrecht pri odovzdávaní prvého z 15-tich tankov Leopard
S ministerkou obrany Nemecka Christine Lambrecht pri odovzdávaní prvého z 15-tich tankov Leopard
FB / minister obrany Jaroslav Naď
FB/Jaro Naď
Jaro Naď
Jaro Naď
Facebook, Shutterstock, Dávid Grznár pre HD
Jaro Naď
Jaro Naď
Ilustračný obrázok FB Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO
Minister obrany SR Jaroslav Naď a predseda vlády SR Eduard Heger/TASR
S ministerkou obrany Nemecka Christine Lambrecht pri odovzdávaní prvého z 15-tich tankov Leopard
Jaro Naď
Jaro Naď

"Kniha, na ktorú sme my, rodina Naďovcov (a aj Naďovičovcov), dlho čakali. Neskutočne náročná, poctivá a detailná práca Miloslava Naďa a výsledkom je naozaj extrémne zaujímavé dielo a čítanie." Napísal Naď na sociálnej sieti a ukázal a rodinný šľachtický erb na obálke knihy a ozrejmil: "Náš rod pochádza z dnešného Srbska a Chorvátska."

A s pýchou jemu vlastnou doplnil, že "pred približne štyristo rokmi naši predkovia - vojaci Ján a Juraj Naďovci (predtým Naďovičovci) zachránili život grófa Pavla Nádašdyho pri meste Šoproň počas nečakaného útoku tureckých janičiarov.Následne im 1. marca 1626 na základe jeho vďačnosti a žiadosti, kráľ Ferdinand II. Habsburský udelil šľachtický titul."

"Navyše, gróf Nádašdy daroval Jánovi Naďovi usadlosti vo Vaďovciach pri Novom Meste nad Váhom a Jurajovi Naďovi v Ludaniciach pri Topoľčanoch." Nechal sa počuť a na záver doplnil, že mu to predsa len dáva zmysel. "Tú obranu máme doslova v krvi (modrej)."

Rusi tvrdo udreli
Ruské ministerstvo obrany: masívny úder 29. decembra zastavil presun záloh Ozbrojených síl Ukrajiny. Ciele masívneho úderu, ktorý 29. decembra zasadili ruské ozbrojené sily na infraštruktúru a vojenské zariadenia Ukrajiny, boli dosiahnuté,... Čítať ďalej
30 | 12 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!