Suljovičovu kariéru mala zničiť ochranná látka, ktorú mu pichli trikrát
29 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Kariéru mu podľa jeho vlastných slov zničila ochranná látka, ktorú mu pichli trikrát. Suljovič patrí k špičkovej šípkarskej hviezde, ktorý aktuálne klesom vo svetovom rebríčku na 30. miesto. Príčinu pozná a nebojí sa o nej hovoriť.

Športový šípkar Suljovič nedávno uvažoval o ukončení športovej kariéry.

Srb, reprezentujúci Rakúsko pre denník Bild uviedol, že jeho forma klesla po očkovaní na Covid-19 a môže aj zato, že v posledných 18 mesiacoch poriadne nemohol trénovať, píše Pravda.

Celé to podľa jeho slov tvrá už rok a pol, stáloho ho to veľa peňazí a zápasí so zdravotnými problémami. Chýbala mu motivácia, musel obmedziť trénovanie a uvažoval, že športovo to vzdá.

 „Očkovanie Covid-19 mi zničilo kariéru za posledný rok a pol. Celkovo som sa nechala očkovať trikrát, ale nezlepšilo sa to. Nie po druhom a nie po treťom,“ uviedol 50-ročný muž.

Okrem zlého zdravotného stavu prišiel aj o zmluvu s dodávateľom.

Momentálne ho teší, že sa jeho zdravotný stav zlepšuje. Suljovič je rozhodnutý obmedziť úplne dovolenku, trénovať a hrať na každom turnaji. Z jeho slov vyplýva, že sa nevzdáva a urobí všetko preto, aby sa opäť dostal medzi 16. najlepších vo svetovom rebríčku.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!