Večne odutý Rizman konečne s úsmevom. Nevyčarila mu ho však Čaputová
27 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Partner Zuzany Čaputovej Juraj Rizman často sprevádza svoju vyvolenú na jej pracovných cestách. Vždy, keď zverejní fotografiu, neunikne vám jeho komická mimika. Oceľový pohľad Terminátora. Touto fotografiou však mnohých prekvapil. Je šťastnejší po boku inej ženy?

Prezidentka tvorí pár s bývalim aktivistom a súčasným moderátorom Jurajom Rizmanom. Svoje neoficiálne spolužitie s Rizmanom Čaputová potvrdila koncom mája 2020. Odvtedy takmer s pravidelnosťou sprevádza prezidentku na jej pracovných cestách, za čo si aj vyslúžili nemalú dávku kritiky. Ľudia majú v zuboch, že osoba s ktorou prezidentka žije, nie je nijako "oficiálna". Nie je to manžel, nie je to druh, je to iba "obyčajný" partner, ciže milenec.

Ich spoločné fotografie sa objavujú v médiách a väčšinou na nich môžeme vidieť Juraja s jeho charakteristickým vážnym výrazom v tvári a je pravdepodobné, že asi nerád prejavuje svoje emócie. Jeho fanúšikov však prekvapila fotografia z tohto leta, ktorú zdieľal na svojom profile na sociálnej sieti. Je na nej odfotený s úsmevom od ucha k uchu a stojí po boku herečky Kristíny Farkašovej.

Je iba náhoda, že pri prezidentke je večne "odutý" a pri inej žene srší radosťou?

Juraj Rizman
Juraj Rizman
Zdroj: Facebook J. Rizman
Zuzana Čaputová s priateľom Jurajom Rizmanom / Instagram (@juraj_rizman_sk)
Prezidentka Zuzana Čaputová a jej "milý" Juraj Rizman. @reprofoto/ Zdroj: FB
Zdroj: screenshot Facebook
zdroj(instagram@juraj_rizman_sk)
Zdroj: FB
Juraj Rizman
ODPADNETE! Eduard Heger TO DAL ako influencer (FOTO)
Fotografiu, za akú by sa nemusel hanbiť ani jeden z TOP influencerov na Slovensko, ale možno ani vo svete, zverejnil na sociálnej sieti Eduard Heger (OĽaNO), ktorého vláda padla iba pred pár dňami. Národ pozdravil z nie každodennej polohy a... Čítať ďalej
26 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!