Ľudia hlásia nový príznak pri ochorení na kovid: Keď trpíte týmto, zbystrite pozornosť!
27 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Nová štúdia zistila, že hlavné príznaky ochorenia COVID-19 sa neustále menia. Kým tradičné symptómy postupne miznú, častejšie sa objavujú nové. Týchto desať príznakov sa objavuje najčastejšie. Patrí medzi ne aj zmena čuchu.

Aplikácia ZOE Health Study, ktorá skúma pacientov s covidom, vydala k 5. decembru svoju mesačnú štúdiu. Tá ukazuje, že zatiaľ čo niektoré klasické symptómy pretrvávajú z predchádzajúcich variantov, iné sa menia a dokonca prichádzajú aj nové. 

Predtým najbežnejšie symptómy ako horúčka, strata čuchu a dýchavičnosť postupne miznú a objavujú sa nové príznaky. Najčastejšie sa u chorých prejavujú bolesť v krku, nádcha a upchatý nos, ďalej sú to bolesti svalov, hlavy a zachrípnutý hlas. Do zoznamu vstúpil aj nový symptóm - zmena čuchu.

V súčasnosti medzi desať najčastejších príznakov COVID-19 patrí:

  1. Bolesť hrdla
  2. Výtok z nosa
  3. Zapchatý nos
  4. Bolesť hlavy
  5. Kýchanie
  6. Kašeľ s hlienom
  7. Suchý kašeľ
  8. Zachrípnutý hlas
  9. Bolesť svalov
  10. Zmena čuchu

Známa biologička: Protiprávne obmedzovanie a ŠIKANOVANIE nesmie byť zabudnuté! (VIDEO)
Chcela by som, aby to nebolo zabudnuté tým ľuďom, že toto svojim vlastným spoluobčanom urobili, že sa angažovali, pomáhali tejto hroznej propagande, že toľko ľudí na to škaredo doplatilo. Zdravím, životom, stratou biznisu, takže toto nesmie skončiť... Čítať ďalej
05 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!