Desivá predpoveď Baby Vangy na rok 2023: Príde pomsta Slnka!
27 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Napriek tomu, že bulharská veštkyňa Baba Vanga (†84) zomrela v roku 1996, dodnes sa každoročne objavujú predpovede, ktoré pred smrťou slepá žena vyriekla. Tá totiž tušila, ako sa bude svet vyvíjať až do roku 5079. Čo nás teda čaká v roku 2023?

Veštkyňa, vlastným menom Vangelia Pandeva Dimitrovová-Gušterovová, prezývaná tiež "balkánsky Nostradamus" ľudstvu nepredpovedá nič dobré.

Zdroj: Screenshot videa YouTube
Zdroj: Screenshot videa YouTube
Zdroj: Screenshot videa YouTube
Zdroj: Screenshot videa YouTube
Tma a ticho

Podľa nej totiž na Slnku udrie také silné slnečné búrky, že bude dochádzať k masívnym výronom plazmy, ktoré zasiahne aj našu planétu. Výsledkom budú zničené elektrické siete, a teda masívne výpadky v dodávkach elektrickej energie a tiež narušenie komunikačných služieb – to všetko by malo trvať celé roky!

Pokusy veľkej krajiny

Podľa ďalšej Babíny predpovede dôjde k zmene obežnej dráhy Zeme, a to tak, že dôjde k prudkému nárastu teplôt a zvýšeniu úrovne radiácie. „Veľká krajina“ podľa jej proroctva má na ľuďoch vykonávať štúdie biologických zbraní, v rámci ktorých tisíce ľudí zomrú. Rovnako sa obávala jadrového nešťastia. Oboje možno dozaista dávať do spojitosti s ruskou agresiou na Ukrajine... Napokon – vojnový konflikt v Európe videla správne na rok 2022!

Čo sa nestane

Ale nemyslite si, vidiny Baby Vangy nie sú len presné alebo na skutočnosť aplikovateľné. Napríklad už v ďalšom roku majú podľa nej na Zemi zaútočiť mimozemšťania a aj deti už by sa nemali rodiť prirodzeným spôsobom, ale byť laboratórnym produktom umelých materníc.

Spomínate si na Nicholsonovej otázku, aký prínos pre Slovensko predstavuje Rusko? Odpoveď baví ľudí dodnes!
Keď začala vojna na Ukrajine, jedným z najväčších kritikov bola aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Dokonca označila Putina za zločinca a vyzývala aby sa svet vysporiadal s Putinom raz a navždy. Čerešničkou bolo, keď položila otázku „čo... Čítať ďalej
27 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!