NEUVERÍTE, o čo sa chce Mária Kolíková pobiť
26 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Treba byť pripravený a pobiť sa," myslí si exministerka spravodlivosti Mária Kolíková, ktorá sa nebojí, čo bude.

Exministeterka spravodlivosti, Mária Kolíková, odídenec zo strany Za ľudí, ktorá je v súčasnosti členkou poslaneckého klubu strany Sloboda a Slolidarita (SaS) je presvedčená o tom, že treba byť pripravený a pobiť sa o demokraciu. V príspevkku na sociálnej sieti uviedla, že sa nebojí toho, čo bude.

Chaos vystriedal riadený pád, zhodnotila Mária Kolíková pád vlády Eduarda Hegera (OĽaNO).

"Neteší ma to, ale je to šanca na zmenu, pokoj v krajine, slušné a zodpovedné vládnutie," myslí si Kolíková.l

"Chceli sme dať koalícii poslednú šancu k rokovaniu v hodine 12-tej s tým, že sme boli informovaní, že Igor Matovič podáva demisiu v prezidentskej kancelárii. Vážne sme sa touto okolnosťou zaoberali. Následne sme sa dozvedeli, že to zjavne nemohlo byť myslené vážne a už naozaj nebolo čo riešiť. Prísť do prezidentskej kancelárie, podať svoju vlastnú demisiu a potom ju vytrhnúť pracovníkovi prezidentskej kancelárie…takto sa vládnuť nedá, takto sa nemôže riadiť krajina," vysvetlila Kolíková.

"Nebojím sa, čo bude. Ústava počíta s tým, čo nastane po páde vlády. Teraz je na rade pani prezidentka. Má svoje kompetencie na riešenie tejto situácie. Ak by aj došlo nakoniec k tomu, že jediným riešením sú predčasné voľby, treba byť pripravený pobiť sa o demokraciu. Ja som pripravená," skonštatovala v príspevku na sociálnej sieti.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!