Lucia Ď. Nicholson a jej NETRADIČNÁ FOTO! ODKAZ ĽUDÍ JU asi NEPOTEŠÍ! (FOTO)
26 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Vysmiata europoslankyňa, Lucia Ďuriš Nicholsonová zaželala na sociálnej sieti sviatky bez politikov a politiky. Odfotila sa netradične. A uviedla aj dôvod! 

V príspevku na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová vyslovila želanie a pripla netradičnú vianočnú fotografiu. Sedí na traktore a želá si pre svoju novú stranu, ktorú zakladá preferencie, ako Peter. 

Na mysli má zrejme stranu Hlas - SD, Petra Pellegriniho, ktorá stabilne vedie v predvolebným prieskumoch.

"Z družstva som si odskočila na nákupy? Skúšam to aj ja, či ten traktor zaberie, lebo zakladáme tú stranu a moooc by sme chceli mať také preferencie ako Peter," uviedla Nicholsonová.

"Moji milí priatelia, ďakujem vám veľmi pekne za to, ako veľmi ma podporujete, ako držíte palce, ako chcete pomôcť, ďakujem aj za všetky priania k Vianociam. Ja vám z celého srdca želám šťastné a veselé Vianoce bez politiky a politikov," dodala.

Čo na to komentujúci?

"Keď sa predseda každej strany pred voľbami odfotí so 6 traktormi, získa vo voľbách každá strana 120%?" Opýtal sa p. Ján Hanzlik.

"Po tom čo schalujete v tom EÚ parlamente by som si nebol istý či ten traktor zaberie. Dúfam, že to nie je spaľovák a nedaj bože naftový. Alebo sa ako drobná roľníčka chystáte v týchto ťažkých časoch zrušiť zákaz našich zakálačiek čo ste schválili pre EÚ?" položil ďalšiu otázku Peter Valent.

"Asi je niekomu málo peňazí z Bruselu tak sa potrebuje dostať ku korytu," napísal Michal Chochla.

"Tak dúfajme že aj bez vás. A to natrvalo. Na všetkom tomto hnuse čo tu je a utrpení máte obrovskú zásluhu. Tak ako takou velezradkyňa ako je Čaputová, ste tiež. Tak ako Čaputová uráža Slovensko uráža keď si oblečie kroj tak urážate každého Slováka a poľnohospodára uráža keď si sadneťe za traktor. Pretože sa na totálnej devastácii našich poľnohospodárov priamo podieľate. Ste vojnová štváčka. Tiež sa podieľate na demontáži právneho štátu a priamom porušovaní najzákladnejších práv človeka. Na smrti tisícok obetí covidu máte svoj podiel. A mnoho ďalšieho. Nezabúdame a veríme že aj na vás príde v božej spravodlivosti určite. Ale aj v tej svetskej," uviedol Jozef Greguš.

"To by nebola Lucia keby nespomenula Petra a na traktore je hrozná," napísala Zlatica Psotná.

Pod príspevkom pribúdali nielen negatívne, ale našli sa aj pozitívne komentáre. Europoslankyni mnohí želali aj veľa úspechov a krásne sviatky.

"Ešte vešať záclony a percentá len porastú, poradil Daniel Ágh.

"Ten traktor Vám sekne Lucia," napísal napríklad p. Malovec

Foto: Facebook: Lucia Ď. Nicholsonová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!