Bekmatov: Tabak by nemala sedieť v parlamentne, ani keby ona platila štátu
26 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Romana Tabak sa v parlamente objavila po posledných parlamentných voľbách. Odvtedy celý národ zistil, ako na tom pani poslankyňa je. Verejnosť nezaujala výškou IQ, ale naopak. Jej posledný počin opäť vyvolal pobúrenie mnohých, dokonca by mala byť za neho riešená na výbore. Tabak je expertka na raketové systémy, zdá sa, ale vždy vystrelí vedľa! K jej správaniu sa vyjadril aj Artur Bekmatov, predseda strany Socialisti.sk.

Poslankyňa Romana Tabak po schválení rozpočtu v parlamentne vystrelila konfety. Za tento svoj počin má byť podľa predsedu parlamentu riešená na výbore.

Jej počin zaznamenaný vo videu zverejnila stránka Zomri:

Nevhodné správanie zhodnotil Artur Bekmatov, predseda hnutia Socialisti.sk

"Boli raz dávno takí politici - Ján Slota a Ján Ľupták. Jeden bol vo svojej dobe synonymom hulvátstva v politike, druhý zase synonymom prostoduchosti. Keď sa tak dnes pozerám na rôznych Matovičov, Pročkov, Naďov, či Tabakové s konfetami, tak si myslím, že Slota by dnes bol oproti nim politický gentleman a Ľupták mysliteľ," napísal Bekmatov na sociálnej sieti.

"Ja by som tu Tabakovú nenechal v parlamente sedieť, ani keby ona platí štátu mesačne tých päť tisíc euro," dodal.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!