Nostradamus a rok 2023
24 | 12 | 2022 I Milan Laca

Nostradamove predpovede na rok 2023 siahajú od tretej svetovej vojny až po kanibalov na Zemi.

Ak je Nostradamova predpoveď správna, pokračujúca konfrontácia medzi Ruskom a Ukrajinou môže prerásť do celosvetovej vojny.


Veľmi pravdepodobné

Francúzsky astrológ, ktorý zomrel v roku 1566, urobil pred smrťou niekoľko predpovedí. Podľa jeho priaznivcov sa približne 70 % predpovedí splnilo.  Fanúšikovia Nostradama tvrdia, že predpovedal epidémiu COVID-19. Stojí za zmienku, že Nostradamus tiež predpovedal koniec sveta.

Čo sa splnilo

Predpovedal Hitlera, pristátie na  Mesiaci, či epidémiu Covidu. Medzi jeho desiatkami nejasných proroctiev sú niektoré, ktoré údajne presne hovoria o tom, ako sa naša planéta skončí.

Kráľovnou Vianoc je Panna Mária, nie Mariah Carey
Mariah Carey začala byť označovaná „Kráľovnou Vianoc“ už od roku 1994, kedy naspievala svoj slávny hit All I Want for Christmas is You. Sama Mariah len vlani označila za skutočnú „Kráľovnú Vianoc“… Pannu Máriu. Tento rok však už na svoje slová... Čítať ďalej
23 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

 

Toto predpovedal na rok 2023  

Katastrofa misie Mars.  Elon Musk vedie preteky o kolonizáciu Marsu, no Nostradamus predpovedá neúspech v budúcom roku. Podľa zakladateľa SpaceX Elona Muska, by ľudia mohli potenciálne pristáť na Marse do roku 2029.

Kanibali na Zemi

V ére prudko rastúcich cien potravín má veštec pre svet nepriaznivú predpoveď. Ľudia urobia zúfalé kroky, aby prežili, dokonca sa dajú aj na kanibalizmus.

 

3. SVETOVÁ VOJNA
Nostradamus predpovedá, že vojna na Ukrajine povedie k širšiemu konfliktu. Mohlo by sa to týkať aj prebiehajúceho sporu medzi Čínou a Taiwanom, ktorý hrozí, že zláka USA do strašnej jadrovej jadrovej vojny. Zdá sa však, že francúzske mesto Rouen uniklo Armagedonu v desivom proroctve.

NOVÝ PÁPEŽ
Nostradamus predpovedá, že v budúcom roku bude vymenovaný nový pápež, ktorý bude nástupcom Františka.Podľa mystického Francúza bude pápež František posledným skutočným pápežom a pontifik, ktorý po ňom nastúpi, vyvolá kontroverziu.

OHRIEVANIE ZEME

Nostradamus predpovedal, že teploty sa budú ďalej zvyšovať a hladiny morí stúpnu do neočakávaných výšok.

Numerologička Čičmancová predpokladá krach finančného systému na jeseň 2023
Ako bude vyzerať rok 2023? Keďže sme na sklonku roku 2022, je to otázka namieste. Ak si ju kladiete, robíte dobre, pretože svet, aký sme poznali prakticky prestal existovať a sme v transformácii. Pokora na prvom mieste Jednou z najdôležitejších... Čítať ďalej
16 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!