Most SNP v Bratislave od 10.30 h uzavrú
22 | 12 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Vo štvrtok v čase od 10.30 h dopravní policajti krajského dopravného inšpektorátu obojsmerne uzavrú Most SNP v Bratislave. Dôvodom je odstraňovanie cencúľov z mostnej konštrukcie, a to na nevyhnutne potrebný čas, približne hodinu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Uzatvorenie Mosta SNP bude vykonané na základe požiadavky od správcu komunikácie z dôvodu nebezpečného pádu cencúľov na vozovku a motorové vozidlá," uviedla bratislavská krajská hovorkyňa.
Polícia žiada vodičov, aby sa riadili pokynmi polície.

Obchodníci v Česku zaznamenávajú tento jav
Dvojciferná inflácia a rastúce ceny všetkých tovarov prinášajú do českých obchodov zvýšený počet krádeží potravín. Kým v minulosti sa kradol skôr "lepší" alkohol, či drahá kozmetika, dnes sa ľudia uchyľujú ku krádežiam potravín, ako maslo, či... Čítať ďalej
22 | 12 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!