TO JE VYSVETLENIE! IGOR MATOVIČ S LÁSKOU!
21 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

To je vysvetlenie! Igor Matovič (OĽaNO), expremiér a čoskoro aj exminister financií vysvetľuje, prečo ponúkol za rozpočet svoju hlavu. Každý je kúpený, každý je zlý, SaS, lekári, fašisti, status plný obvinení ukončuje slovami: "s láskou"!

"Mnohí ste mi od včera večera písali, prečo som ponúkol SaS za hlasovanie za štátny rozpočet svoju hlavu," píše Matovič na sociálnej sieti.

"Po tom, ako SaS neváhali s mafošmi, fašistami, PS a evidentne kúpenými poslancami povaliť vládu, bolo jasné, že im je jedno, že ľudom vyletia účty za energie o 200, 300, 400%. Rozhodli sa zobrať ľudí za rukojemníkov (rovnako ako odborári z LOZ) a spolu s vyššie spomenutými, chceli ľuďom dopriať peklo," vysvetľuje.

"Keďže všetci sme vedeli, že krvavé oči Sulíka túžia len po jednom - a preto som urobil, podľa mňa, jediné rozumné rozhodnutie. Moju hlavu za pomoc ľuďom. Mne to neublíži a milióny rukojemníkov budú vyslobodené. Pohoda, kľud, nebojte. Zažil som saskárov na 14 stretnutiach o pomoci rodinám. Nič s nimi nepohlo a drísty o tom, že inflácia raz skončí a preto pomáhať rodinám netreba, mi dodnes rezonujú v ušiach. Oni by to fakt ľuďou s úsmevom spravili. Ja nie. To je rozdiel medzi nami. Malý, ale dôležitý," konštatuje s láskou.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!