Radačovský OSTRO Šimečkovi: Takú by som mu vypálil, že by tri dni lietal nad Bruselom s holubami!
21 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

Slovensko navštívila monitorovacia skupina Európskeho parlamentu (EP). To postavilo zo stoličky šéfa Smeru Roberta Fica. Ficov status a video na sociálnej sieti zase rozzúril lídra progresívcov Michala Šimečku a zaklincoval to celé europoslanec Miroslav Radačovský.

HEJ, VY BRUSELSKÍ LIBERÁLI, VYPROSÍM SI, ABY STE SI O SLOVENSKO OBTIERALI ÚSTA!

"Už sme si tak nejak zvykli, že bruselskí progresívni agenti, pardon poslanci, k nám chodia skôr ospevovať zhýralé nemorálnosti, ako hájiť demokraciu a právny štát, ktorý táto vláda s Lipšicom tak gniavi," konštatuje Fico vo svojom statuse.

Slovensko totiž navštívila monitorovacia skupina Európskeho parlamentu na čele s holandskou ultraprogresívnou europoslankyňou Sophiou in't Veldovou, ktorá uviedla, že bude pozorne sledovať využívanie právomoci generálneho prokurátora a zrušenie obvinení proti vysokopostaveným činiteľom. A to všetko v čase, keď EP čelí korupčnému megaškandálu.

Fico to teda vo videu holandskej europoslankyni poriadne vytmavil a pevne verí, že jeho slová pani in't Veldovej doslovne preloží jej slovenský progresívny kolega z EP Michal Šimečka.

Opozičný líder prizvukuje, že ak niekto cudzí neprejaví patričný rešpekt a úctu k slovenskému národu, vždy mu ukážeme, kde sú dvere, nech je odkiaľkoľvek!

Robert Fico aj po toľkých rokoch dokáže prekvapiť - mierou svojej drzosti

Šimeškova odpoveď na seba nenechala dlho čakať. "Do mojej kolegyne, europoslankyne Sophie in 't Veld, sa obul Robert Fico. Po jej návšteve Slovenska jej odkázal, že sa má starať o skorumpovaný europarlament, nie o jeho verných "Roba" Kaliňáka, "Nora" Bödöra či Tibora Gašpara, a na Slovensko má chodiť "s klobúkom v ruke, a nie na hlave"," začal progresívec svoj status zhrnutím Ficových vyjadrení.

Šimečku fascinuje, že Fico má odvahu niekoho poučovať o boji s korupciou. "Väčšina jeho verných, vrátane jeho samého, má na krku tie najvážnejšie podozrenia či obvinenia z korupcie a mafiánskych praktík, aké za 30 rokov slovenskej politiky vôbec poznáme. A dnes by si už na čele s ním asi všetci odpykávali zaslúžené tresty, nebyť Maroša "363" Žilinku. Práve jemu by mal Fico denne adresovať svoju tichú, pokornú vďaku. A ešte poslancom Borisa Kollára a Igora Matoviča, ktorí Žilinku zvolili a ktorí dodnes odmietajú neslávny paragraf 363 zmeniť," skonštatoval europoslanec.

Sophia Int Veldová, Robert Fico, Zdroj: FB/Michal Šimečka

RÓBERT FICO VERZUS MICHAL ŠIMEČKA

Najzaujímavejšie však tieto dva statusy politikov na úplne opačných koncoch politického spektra, s úplne inými skúsenosťami a voličskými úspechmi okomentoval ďalší europoslanec a bývalý sudca Miroslav Radačovský.

"Fico svojským verbálnym prejavom zareagoval na návštevu holandskej europoslankyne Int Veldovej v súvislosti s jej návštevou Slovenska a hodnotením právneho štátu a predovšetkým §363 Trestného poriadku slovami: „Hej, vy bruselskí liberáli, vyprosím si, aby ste si o Slovensko obtierali ústa, pričom poukázal na korupčný škandál v Európskom parlamente v súvislosti s Katarom, s tvrdením, že túto návštevu na Slovensko priviedlo Progresívne Slovensko. Hneď na to na svojej FB stránke zaperlil podpredseda EP a predseda strany PS, Šimečka, tiež svojským útočným verbálnym prejavom, kde bruselskú návštevu a Sophiu Int Veldovú obhajuje a vytýka korupciu Ficovi," zhrnul facebookovú konverzáciu dvoch kohútov Radačovský.

NEUVERÍTE! Juraj Šeliga chváli Pellegriniho a Fica
Ako u bláznov, zdôrazňuje poslanec NR SR, Juraj Šeliga (Za ľudí). V príspevku na sociálnej sieti píše o "čerešničke na torte," o "bláznoch," a chváli Petra Pellegriniho (Hlas - SD) a Roberta Fica (SMER - SD). Juraj Šeliga, poslanec NR SR haní v... Čítať ďalej
21 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Brusel verzus Slovensko

Predseda strany Slovenský PATRIOT priznáva, že osobne nie je zástancom takéhoto verbálneho štýlu presadzovania svojich názorov, či už zo strany Fica alebo Šimečku.

Jedno sa však podľa exsudcu musí uznať a občania Slovenska by si to mali uvedomiť. Šimečka a PS sa pri presadzovaní svojich názorov a svojho videnia sveta na území SR opierajú o Slovákmi nevolenú bruselskú administratívu a Slovákmi nevolených eurokomisárov, ba dokonca o europoslankyňu z Holandska. Fico sa pri presadzovaní politických názorov a svojho videnia sveta opiera výlučne o občanov Slovenska, má určite veľkú podporu aj dôveru svojich voličov. A toto je podstatný rozdiel medzi Ficom a Šimečkom. 

Miroslav Radačovský má na súčasnú situáciu v Afganistane jasný názor. Zdroj: TASR

Zdroj: FB/Miroslav Radačovský

"Avšak, pokiaľ by p. Šimečku do slovenského parlamentu volili cudzinci na spojnici Brusel – Washington – Kyjev – Brusel, tak by na Slovensku boli jeho preferencie možno až 90%. Avšak p. Šimečka by musel vyriešiť jeden problém. Ako južnou spojnicou Kyjev – Brusel obísť Slovensko. Podľa môjho názoru mohol by to skúsiť spojnicou Kyjev – Katar – Brusel. Katar by s tým určite súhlasil a pokiaľ nie, tak kolegovia p. Šimečku, podpredsedovia EP, by mu to v tom Katare určite „vybavili“. Nechcem sa dotknúť politických názorov ani p. Fica ani p. Šimečku," upozorňuje exsudca.

Dodáva, že Fica akceptuje ako trojnásobného premiéra a politika, ktorý má veľkú podporu občanov SR. "Šimečka je pre mňa osoba vo veku mojich synov a nemá v sebe ani toľko elementárnej slušnosti, aby sa mi v EP pozdravil. Keby sa môj syn nepozdravil jeho otcovi, tak mu takú vypálim, že by tri dni lietal nad Bruselom s holubami," uzavrel Radačovský.

TO JE VYSVETLENIE! IGOR MATOVIČ S LÁSKOU!
To je vysvetlenie! Igor Matovič (OĽaNO), expremiér a čoskoro aj exminister financií vysvetľuje, prečo ponúkol za rozpočet svoju hlavu. Každý je kúpený, každý je zlý, SaS, lekári, fašisti, status plný obvinení ukončuje slovami: "s láskou"! "Mnohí... Čítať ďalej
21 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!