NEUVERÍTE! Juraj Šeliga chváli Pellegriniho a Fica
21 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Ako u bláznov, zdôrazňuje poslanec NR SR, Juraj Šeliga (Za ľudí). V príspevku na sociálnej sieti píše o "čerešničke na torte," o "bláznoch," a chváli Petra Pellegriniho (Hlas - SD) a Roberta Fica (SMER - SD).

Juraj Šeliga, poslanec NR SR haní v príspevku na sociálnej sieti stranu SaS a prekvapivo chváli Fica a Pellegriniho. Hodnotí poslanecké grémium a tvrdí, že Fico ďakuje za kus dobrej roboty. Preberáme v plnom znení.

Bolo poslanecké grémium, čoho výsledkom je prekvapivo - žiadna dohoda

SaS a Smer a Hlas sa nevedeli dohodnúť. A na rokovania s Oľano podľa SaS ešte potrebujú čas, lebo ešte si potrebujú veci prejsť a prediskutovať interne…

Tak to zrhňme - SaS a spol. sa rozhodli, že povalia vládu. Podarilo sa im to. A teraz plán nemajú.

Čakám, kedy povedia, tak urobme predčasné voľby… A toto všetko okolo sú len komunikačné barličky o tom, ako oni nechceli, ale vlastne nakoniec museli chcieť predčasné voľby.

No, v prvom rade nemuseli dávať návrh na vyslovenie nedôvery vláde ako takej. A keď to už robili, tak to ako odborníci mohli aspoň trochu premyslieť.

Karol Galek upozorňuje: Ľudia môžu od nového roka čeliť energetickej kríze bez pomoci štátu
Lacné energie sú ohrozrené, tvrdí Karol Galek, člen strany Sloboda a Solidarita (SaS). Zdôrazňuje, že výsledkom nezodpovedného správania vlády je, že ľudia môžu od nového roka čeliť energetickej kríze bez pomoci štátu. Karolovi Hirmanovi posiela... Čítať ďalej
21 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Čerešňa na torte už je len to, že teraz chcú a budú rokovať o rozpočte

Áno, dobre čítate, o tom rozpočte, o ktorom sa nechceli pred týždňom ani len baviť, hoc sme ich 100x volalil za rokovací stôl.

Kolegovia zo SaS, Matovičovi nadávate do bláznov pravidelne, ale to, čo ste predviedli vy, sa nedá nazvať inak ako politickým bláznovstvom.

Bez jasnej idey, bez plánu, len silou mocou povaliť. Toľkokrát sme vás na to upozornili, ale nie, politická nenávisť bola silnejšia. To, že vám to Igor Matovič komunikačne uľahčil je jedna vec, ale to, že vy ste to stoj čo stoj dokonali a ešte bez plánu, čo bude potom, je slovami klasika, ako u bláznov…

PS: Aby som však bol presný, Fico a Pellegrini mali plán od začiatku. Použili Sasku (špeciálne konflikt medzi Richardom Sulíkom a Igorom Matovičom) ako užitočných “kolegov” na povalenie vlády. A teraz chcú čo najskôr vziať krajinu do svojich rúk, aby okrem iného zrušili Úrad špeciálnej prokuratúry, Špecializovaný trestný súd a ich “klondajk” mohol pokračovať.

PS2: Premiérovi Hegerovi fandím, ale k jeho snahe o novú 76ku som po politických výkonoch kolegov za ostatných 14 dní mierne a diplomaticky povedané skeptický.

Nehnevajte sa kolegovia, Fico sa isto rehoce a ďakuje za kus dobrej roboty.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!