Belousovová ŠOKUJE: Čaputová vymenuje vládu z tých istých LOTROV!
21 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

A je to tu! My sa ich len tak ľahko nezbavíme. Koalícia funguje ďalej.Tak to vyhovuje USA! Takto okomentovala najnovšie udalosti v slovenskej politike v statuse na sociálnej sieti národniarka Anna Belousovová. Politička je presvedčená, že prezidentka Čaputová znovu vymenuje vládu z tých istých lotrov, aby vyhovela Amerike.

Medzi premiérom Eduardom Hegerom a šéfom SaS-ky Richardom Sulíkom včera padla dohoda a vyzerá to, že poslanci schvália štátny rozpočet. Hovorí sa aj o tom, že by sa mohla nájsť nová 76-ka poslancov v parlamente, ktorí by dovládli ďalej.

Kriticky sa na to pozerá bývalá poslankyňa Anna Belousovová, ktorá si myslí, že prezidentka vymenuje už tretíkrát novú vládnu koalíciu v tomto volebnom období a „My sa ich len tak ľahko nezbavíme“.

Ostanú nám oči pre plač! Najlepšia vláda a jej darček pre Slovákov!
Babráctvo tejto vlády nemá hranice. Pol roka nám sľubovala nízke ceny energií. Igor Matovič sa ešte nedávno veľkohubo chválil, že Slovensko bude európsky unikát, kde sa ceny elektriny nebudú zvyšovať. Nakoniec asi tým unikátom aj budeme – hrozí, že... Čítať ďalej
21 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Tá najhoršia škodná je Sulík

"A je to tu! My sa ich len tak ľahko nezbavíme. Koalícia funguje ďalej. Premiér v demisii Eduard Heger (OĽaNO) a Richard Sulík (SaS) na tlačovej konferencii oznámili, že sa dohodli. SaS podporí štátny rozpočet na rok 2023, hlasovať zaň budú tri koaličné strany a SaS, ktorá je akože v opozícii," píše Belousovová.

Politička pripomína, že súčasťou dohody je aj to, že ak bude rozpočet schválený, Igor Matovič podá demisiu. "Teraz je už dúfam každému jasné, že tá najhoršia škodná je Sulík a nie Matovič. Len tak mimochodom, Sulík dovliekol Matoviča pred rokmi do politiky na kandidátke SaS."

Belousovová konštatuje, že Sulík prvý krát akože povalil túto vládu, aby sa do nej vrátil po odchode Matoviča z postu premiéra. Sulík druhýkrát povalil de facto tu istú vládu, aby vypudil Matoviča z postu ministra financií. A určite už s Hegerom dohodli aj to, že dajú dokopy 76 poslancov a vláda bude pokračovať.

Sulík, Matovič, Zdroj: FB/Anna Belousovová

Sulík, Matovič, Zdroj: FB/Anna Belousovová

Žiadne predčasné voľby nečakajte

"Znamená to, že oni žiadne predčasné voľby nechcú a ani nechceli. Len si takto vybavovali medzi sebou účty. Sulík si veľmi dobre načasoval hlasovanie o vyslovení nedôvery vláde. Presne pred schvaľovaním rozpočtu! Aby mal čím vydierať svojich koaličných partnerov," upozorňuje politička.

Podľa Belousovovej Sulík najskôr zahral divadlo o odchode SaS z koalície. On však z nej nikdy skutočne neodošiel. Mal len time out, aby počkal na chvíľu, keď jeho cena vzrastie. A jeho cena bola matovičova hlava.

Ako sa hovorí: dvaja kohúti na jednom smetisku nemôžu byť. Alebo tiež dvaja blázni v jednej vládnej koalícii sa neznesú, prízvukuje národniarka.

NEUVERÍTE! Juraj Šeliga chváli Pellegriniho a Fica
Ako u bláznov, zdôrazňuje poslanec NR SR, Juraj Šeliga (Za ľudí). V príspevku na sociálnej sieti píše o "čerešničke na torte," o "bláznoch," a chváli Petra Pellegriniho (Hlas - SD) a Roberta Fica (SMER - SD). Juraj Šeliga, poslanec NR SR haní v... Čítať ďalej
21 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Všetko, čo Sulík produkoval pred médiami, boli len kecy

Nakoniec sa teda Sulíkovi podarilo vytlačiť Matoviča z ihriska. "A o to tejto Matovičovej dvojičke išlo. Všetko ostatné, čo produkoval pred médiami, boli len kecy. Podstata bola: tá istá vláda len bez Matoviča," upozorňuje Belousovová.

Tak to vyhovuje Amerike

"A uvidíte, že pani Čaputová znovu poslušne ďalšíkrát vymenuje vládu z tých istých politických lotrov, ktorí ničia Slovensko už vyše dvoch rokov. Lebo tak to vyhovuje Západu, tak to vyhovuje Amerike. A Slovensko a Slovákov majú v …paži."

"Tak ako Sulíkov syn hrá svoje zvrhlé až úchylné hry s deťmi na internete, keď ich núti za peniaze jesť ho.ná, tak isto jeho otec Sulík starší hrá svoje úchylné politické hry s celým Slovenskom a pre svoje potešenie nás napcháva svojimi politickými exkrementami.“ uzavrela Belousovová.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!