Severnú Kaliforniu zasiahlo silné zemetrasenie
20 | 12 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Silné zemetrasenie s magnitúdou 6,4, ktoré v utorok postihlo severnú časť amerického štátu Kalifornia, prerušilo dodávky elektrickej energie a poškodilo domy a cesty. Z oblasti bezprostredne nehlásili zranenia obyvateľov. TASR správu prevzala z agentúry AP, odvolávajúcej sa na miestne úrady.

Zemetrasenie nastalo o 2.34 h ráno miestneho času (11.34 h SEČ) neďaleko mesta Ferndale približne 340 kilometrov severozápadne od mesta San Francisco a blízko tichomorského pobrežia.

Podľa miestnych úradov sú v dôsledku silného zemetrasenie v celom okrese Humboldt hlásené rozsiahle škody na cestách a domoch. Bez elektriny sa podľa stránky PowerOutage.us ocitlo viac ako 70.000 zákazníkov.

Podľa úradu šerifa okresu Humboldt sa neočakávali vlny cunami.

Lekárka Gombitovej po koncerte: Ty jsi zázrak, Mariko! (GALÉRIA)
V nedeľu, 18. decembra sa v NTC aréne uskutočnil niekoľkokrát odložený a fanúšikmi očakávaný koncert prvej dámy slovenského popu. A po ňom vzácne stretnutie po rokoch. Medzi fanúšikmi totiž sedela aj primárka, ktorá v rehabilitačnom centre v... Čítať ďalej
20 | 12 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!