Odkaz guvernéra Floridy výrobcom vakcín: Už sa neschováte, ideme si po vás!
18 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Výrobcovia mRNA vakcín klamali o tom, že ich výrobky nespôsobujú žiadne závažné vedľajšie účinky . Prešetriť všetky pochybenia v súvislosti s vakcínami proti covidu má zvolaná Veľká porota. Floridský guvernér  Ron DeSantis otvára v poslednej dobe veľmi diskutovanú otázku potrestania tých, ktorí stáli a stoja za covidovým fašizmom, a nesú tak zodpovednosť na prebiehajúcej masovej genocíde. Prínos mRNA vakcín je mizivý, sú tu značné riziká. Prečo to nemôže lekársky establishment uznať, prečo sa ďalej deje tento podvod?

„Áno, v niektorých vekových skupinách došlo po použití vakcín k poklesu úmrtnosti na covid, ale potom došlo k zvýšeniu iných typov úmrtnosti. Prečo sme nezaznamenali veľký pokles nadmernej úmrtnosti od doby, kedy boli covid vakcíny zavedené?“

DeSantis sa na Floride od začiatku plandémie bránil nezmyselným reštrikciám. Vyzval ľudí, aby dali dole rúška, zakázal vyžadovanie covidpasov a zakázal povinné očkovanie zamestnancov. Teraz oznámil, že zdravotnícke zariadenia budú zodpovedné za prípadné poškodenie zdravia covid „vakcínou“. Vykonaná štúdia totiž preukázala  nárast problémov súvisiacich so srdcovou aktivitou o 86% u očkovaných osôb vo veku 18-39 rokov .

Na Twitteri DeSantis napísal:

„Florida bude robiť každé zdravotnícke zariadenie zodpovedné:

  • vytvorením veľkej poroty, ktorá bude vyšetrovať injekčné prípravky mRNA a farmaceutický priemysel
  • vyšetrovaním úmrtí v dôsledku srdcových komplikácií súvisiacich s vakcínou mRNA,
  • vytvorením Výboru pre integritu verejného zdravia, ktorý bude dohliadať na zdravotnícke zariadenia.“

Guvernér Floridy žiada vyšetrovanie vakcín Veľkou porotou.

Guvernér Floridy Ron DeSantis oznamuje, že „podal na Najvyšší súd Floridy žiadosť o ustanovenie Veľkej poroty, ktorá by na Floride vyšetrila všetky pochybenia v súvislosti s covid vakcínami.

Ron DeSantis podal žiadosť na Najvyšší ústavný súd Floridy na ustanovenie Veľkej poroty, aby vyšetrila všetky pochybenia súvisiace s covid vakcínami. V rozhovore uvádza dôvody, ktoré ho k tomu viedli. Rozhovor v programe Ingraham Angle na Fox News.

Doktor Bukovský OSTRO Sabakovi: TOTO spôsobila vaša HYSTÉRIA A TEROR!
Pandemická amnestia alebo pandemická amnézia? Známy lekár Igor Bukovský vo svojom statuse na sociálnej sieti pripomenul televíznemu infektológovi Petrovi Sabakovi, kto tu dva roky šíril hystériu, psychický teror a umlčiaval odbornú aj spoločenskú... Čítať ďalej
09 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Ron DeSantis bude hnať k zodpovednosti výrobcu mRNA vakcín

Floridský guvernér Ron DeSantis sľubuje, že  poženie spoločnosti Pfizer a Moderna k zodpovednosti za nepravdivé tvrdenie, že ich mRNA vakcíny nemajú žiadne závažné vedľajšie účinky . Na sobotňajšej akcii Republikánskej strany Floridy DeSantis upozornil, že jeho vláda zadala štúdiu, ktorá zistila 86 % nárast srdcových príhod u ľudí vo veku 18 až 39 rokov v súvislosti s injekciami mRNA.

„Politika takých vecí ako Svetové ekonomické fórum (WEF), bude mŕtva, akonáhle sa dostane na Floridu, touto cestou nepôjdeme.“

Toto bol podvod storočia. A účty zaň nesmú zostať nezložené!

Nakoniec sa jeden z vrcholných politikov odvážil verejne povedať, že  výrobcovia mRNA vakcín klamali o tom, že ich výrobky nespôsobujú žiadne závažné vedľajšie účinky  a že je pripravený ich pohnať k plnej zodpovednosti.

Podľa jeho slov vykonali na Floride štúdiu, ktorá preukázala  vzrast problémov súvisiacich so srdcovou aktivitou o 86% u očkovaných osôb vo veku 18-39 rokov!

Vrelo tiež odporúčam prečítať si  výborný článok  od Markéty Dobiášovej, ktorý veľmi pregnantne odhaľuje, že  väčšina obmedzení v SR bola motivovaná farmaceutickým lobbingom a nie odbornou diskusiou .

Za  PRO  som už mnohokrát sľúbil a jasne deklaroval, že:

  1. dôkladne vyšetríme všetky okolnosti a finančné toky súvisiace so zavádzaním reštriktívnych opatrení, ako aj "povinne-dobrovoľné vakcinácie", na základe ktorej došlo k úplne bezprecedentnej segregácii občanov našej krajiny
  2. odškodníme tých, ktorým vakcíny spôsobili závažné zdravotné následky
  3. poženieme na zodpovednosť všetky osoby, ktoré sa na tejto monštróznej klamstve podieľali
  4. urobíme maximum pre to, aby boli odhalené všetky okolnosti zmlúv so spoločnosťami Pfizer a Moderna a aby aj osoby, ktoré sa na ich uzavretí podieľali (z oboch dvoch strán), takisto neunikli zodpovednosti
  5. budeme plne rehabilitovať odborníkov, ktorí boli úplne programovo dehonestovaní a profesne likvidovaní
  6. posvietime si na všetky médiá a tzv. Fact-checkerov, ktorí niesli na šírenie tejto klamlivej propagandy obrovský diel viny.

Preto sme pripravení ísť v stopách Rona DeSantisa a úplne nekompromisne potrestať všetkých vinníkov, ktorí sa na ňom podieľali.

Infektológ Sabaka PRIZNÁVA: NEUVERÍTE, kto ho z covidu kompletne VYLIEČIL!
Tak sa zdá, že pandémia Covid-19 bola iba dovtedy taká závažná, kým si médiá nenašli niečo aktuálnejšie a zaujímavejšie. Aj známy vakcinačný propagátor tvrdí, že „keď Rusi zaútočili na Ukrajinu, chorobu som už neriešil“. Infektológ, známy aj z... Čítať ďalej
13 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!