NEUVERÍTE! Najnovší počin Igora Matoviča (FOTO)
17 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

Vláda padla, americké ministerstvo zahraničia je v pohotovosti, začali sa prekáračky o predčasné voľby a rozpočet, len líder OĽaNO Igor Matovič sa na chvíľu pohrabal v rodinných fotkách, aby Slovákov, ktorí nemajú z čoho platiť účty za energie, trochu zahrial.

Ministerstvo zahraničia USA má kvôli dramatickému pádu slovenskej vlády pohotovosť. V ohrození je existencia amerických základní aj podpora dodávkam zbraní cez Slovensko na Ukrajinu. 

Predčasné voľby na Slovensku podľa amerických novinárov ovládne protivojnová koalícia slovenskej ľavice orientovaná ekonomicky na Berlín a energeticky na Rusko. 

Matovič vytrhol úradníkovi z ruky už podpísanú demisiu. Dostal vraj echo, že vláda padne tak či tak, takže bude lepšie zostať v pozícii ministra v demisii s platom ministra. Predčasné voľby by mohli byť na jar budúceho roka. Aj podľa prezidentky Zuzany Čaputovej.

Koalícia panikári a zdá sa, že už je ochotná spolčiť sa aj s čertom a diablom.

Len expremiér, Igor Matovič si dáva oddych. "Vonku zima, tak sa trochu zohrejme … vy ste čo naj na pláži s deťmi vytvorili? My s Klárkou a Rebekou takúto terénnu bugyňu," napísal minister financií na sociálnej sieti a pridal aj fotografiu.

Nezabudol však upozorniť, že v komentároch si niektorí myslia, že to je aktuálna foto. "Neee - je tak spred 10 rokov!"

Zdroj: FB/Igor Matovič

Zdroj: cz24news

Gyimesi zničil svojho stranického šéfa Matoviča. Svoje dostal aj jeho kolega Pročko
György Gyimesi (OĽaNO) v rozhovore pre Pravdu zničil svojho stranického šéfa. Matovičovu demisu považuje za scestné, naivné a zlé rozhodnutie. „To, čo sme teraz dosiahli s hanbou, sme mohli dosiahnuť ,s gráciou‘. Mohli sme ukazovať na poslancov... Čítať ďalej
17 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!