Už to fičí! Pročko z OĽaNO sa pustil do Linharta zo Sme rodina!
16 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Poslanec hnutia Sme rodina, Patrik Linhart opustil koalíciu a hlasoval za pád vlády. Dôvod uviedol na sociálnej sieti. Okamžite sa do neho pustil Jozef Pročko, poslanec hnutia OĽaNO. Niekdajší verní členovia koalície sa stali šmahom ruky nepriateľmi. Vyťahujú sa zákulisné ťahy a zdá sa, že verejnosť sa postupne dozvie aj to, čo sa dozvedieť nemala.

"Stačilo! Po dlhej diskusii s premiérom Eduardom Hegerom mi premiér ponúkol iba ďalšie sľuby. Už aj keby odstúpil Matovič s Mikulcom, hlasujem ZA PÁD VLÁDY! Rozpracovaný Potravinový Semafor bude musieť dokončiť ďalšia vláda, keďže táto po dvoch rokoch sľubov tak neurobila. Urobil som pre to všetko a stále to nevzdávam. Mám novú pozíciu pre vyjednávanie, ktorá je oveľa silnejšia, ako kedykoľvek predtým. Je to pozícia nezaradeného poslanca, ktorého hlas ešte budú veľakrát potrebovať. A ten poslanec sa už nedá ani zlomiť, ani oblbnúť. Stačilo!" Napísal Linhart na sociálnej sieti.

Hlasoval som za pád vlády, ktorá nedokázala zaviesť potravinový semafor a vláda padla! Dosť dlho som sa nechal ťahať za nos, nepomohli prosby, any vyhrážky. Sľubov som už počul za dva roky viac než dosť, stačilo! Uviedol tiež  Linhart.

Poslanec NR SR, Jozef Pročko (OĽaNO) tvrdí, že Linhart klame!

"Dejú sa veci. Linhart hlasoval za pád vlády. Vo svojom živom vstupe klamal. Aj premiér aj minister Vlčan mu potvrdili, že potravinový semafór bude," píše Pročko, ktorý k príspevku pripája Linhartove video, v ktorom Linhart odôvodňuje prečo hlasuje za pád vlády.

„Veď ti minister Vlčan povedal, že všetko si mal sľúbené všetky veci,“ povedal Pročko. Na čo následne Vlčan odpovedal, že mu minister volal s tým, že na to nemá dostatok financií. „Klameš,“ dodal Pročko.

Anna Belousovová: Cynické monštrá bez citov a ľudia padajú na hu.u
"Ak by občania mohli nazrieť za oponu a uvideli by skutočnú tvár slovenskej politiky, asi by tu bola REVOLÚCIA so všetkým, čo k nej patrí. Ľudia padajú doslova na hubu a v januári nás čaká extrémne zdražovanie. Zaujíma to vôbec niekoho z politikov... Čítať ďalej
16 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!