Uhrík “vyčistil žalúdok” slniečkárom v EÚ (VIDEO)
16 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Progresívci v Bruseli kritizujú postup v Číne kvôli protestom. Ich vykrikovanie sa nepáči europoslancovi a predsedovi hnutia Republika Milanovi Uhríkovi a takto slniečkarom z EÚ vyčistil žalúdok:  "Kde ste boli keď policajti strieľali do ľudí na Slovensku?!"

"Progresívci v Bruseli sa pretekajú, kto vyroní väčšiu slzu kvôli potlačeným protestom v Číne. Ale keď policajti strieľali na občanov na Slovensku, tak vtedy všetci mlčali Protestujúci Európania boli vtedy pre nich "nezodpovední extrémisti" a "dezoláti"." Začal tvrdo europoslanec a a podľa neho tak v Bruseli ako aj na Slovensku vládnu od reality odtrhnutí amatéri a sľubuje zmenu:

 "V najbližších voľbách to musíme zmeniť. Už žiadne hlúpe zákazy, cenzúra a policajná brutalita. Hlas rozumu musí zvíťaziť."

Ďakujeme pán Zelenskyj, nemáme záujem
FIFA nedovolila prezidentovi Ukrajiny prehovoriť pred finále MS 2022. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj chcel vystúpiť s prejavom pred finálovým zápasom MS 2022 v Katare, oznámila CNN. Nie! Ale FIFA zamietla Zelenského žiadosť.... Čítať ďalej
16 | 12 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!