Poprad: Z nemocnice niekto ukradol 1900 eur
16 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Na oddelení klinickej biochémie v nemocnici v Poprade ukradol neznámy páchateľ finančnú hotovosť.

Informoval o tom krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik s tým, že ku krádeži došlo v presne nezistenom čase, v stredu (14. 12.) alebo vo štvrtok (15. 12.).

"Páchateľ vošiel do neuzamknutej miestnosti, kde zo skrinky vybral uzamknutú plechovú pokladničku, prekonal jej uzamykací mechanizmus a odcudzil z nej viac ako 1900 eur," uviedol hovorca s tým, že zlodej následne pokladničku vrátil na miesto a odišiel. Popradskí policajti začali v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Jozef Banáš: Spasiteľovo sklamanie, keď ho dali dolu. Skončil však Igi naozaj?
"Neťahajte Igiho z Dunaja!" Je názov príspevku spisovateľa Jozefa Banáša, ktorý ako píše, už dávnejšie sa rozhodol, že politické témy bude komentovať len pri výnimočne radostných príležitostiach a pád Matovičovej vlády takouto príležitosťou podľa... Čítať ďalej
16 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!