Koniec HRY! OĽaNO sa rozpadá
16 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Igorovi Matovičovi sa po páde vlády Eduarda Hegera rozpadá nielen jeho "cesta" ale aj poslanecký klub. Klub sa chystajú opustiť desiati poslanci občiansko-demokratickej platformy. Túto skupinu vedie terajší minister životného prostredia Ján Budaj. Je TOTO koniec hry pre Matoviča?

Po štvrtkovom páde vlády a zmätku v Prezidentskom paláci, keď si minister financií a líder OĽaNO Matovič rozmyslel podanie demisie, je zmätok aj v OĽaNO. Pred štvrtkovým hlasovaním, práve táto platforma tlačila na odchod Matoviča z funkcie ministra financií, len aby sa vláda udržala. To sa však nestalo. Informuje o tom Denník N.

Kto alebo čo je občiansko-demokratická platforma v OĽaNO?

Túto skupinu vedie Ján Budaj, minister životného prostredia a člen predsedníctva OĽaNO. Je to zoskupenie 10 poslancov a poslankýň: Kristián Čekovský, Róbert Halák, Monika Kozelová, Anna Mierna, Anna Remiášová, Jaromír Šíbl, Tomáš Šudík, Jarmila Vaňová, Vladimír Zajačik a Martina Brisudová.

Podľa informácii z Denníka N, Matovič na otázky týkajúce sa tejto skupiny zatiaľ nereagoval. Mlčí aj premiér Eduard Heger.

Slovenská vláda schválila výnimku a ide na priamo predávať majetok ŽSR. Neuveríte KOMU!
ŽSR rozhodli o nepotrebnosti majetku a súhlasili s jeho prevodom formou priameho predaja. Uskutoční sa na základe priameho prevodu. Ide údajne o prípad hodný osobitného zreteľa s prínosom pre štát. Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) predajú... Čítať ďalej
16 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!