Pročko: "Keby všetci boli takí ako Matovič, tak tu sa nekradne a za chvíľu sme ako Švajčiarsko" (VIDEO)
15 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Politik a bývalý zabávač Jozef Pročko (OĽaNO) sa opäť vyznamenal. Po nedávnom parlamentnom "extempore" a hádke s podpredsedom parlamentu Jurajom Blanárom (Smer-SD), by si človek myslel, že už ničím neprekvapí. Opak je však pravdou!

Pročko v rozhovore pre denník Pravda uviedol, že za celou problémovou situáciou v parlamente vidí Richarda Sulíka (SaS). Tvrdí, že nenávidí Matoviča: „Najväčší problém je tá nenávisť, ktorú má Sulík k Matovičovi.“

Zastal sa šéfa

Aby pofúkal bolavé rany stranickému šéfovi a odčinil všetky krivdy, ktoré boli na ňom napáchané, zastal sa ho neskutočným spôsobom.  Na otázku redaktora, či by sa vyriešilo niečo odchodom Matoviča z funkcie ministra financii, odpovedal: "Čo by sa tým vyriešilo? Igor Matovič je líder hnutia OĽaNO, je to človek, ktorý vyhral voľby. Je to pre mňa človek morálne čistý, spravodlivý, čestný. Politik, ktorý nekradne, človek, čo na mysli, to na jazyku. Keby všetci boli takí ako Matovič, tak tu sa nekradne a za chvíľu sme ako Švajčiarsko. "

Malé pripomenutie

Pri jeho poslednom vystúpení v parlamente sa Pročko takmer nervovo zrútil. Situáciu musel zachraňovať Juraj Blanár (Smer-SD). Vládny poslanec  sa totiž postavil pred rečnícky pult, aby poukázal, že poslanci Suja a Mazurek šíria obrovskú nenávisť voči jeho osobe. Pročkovi sa vlastne nepáčilo, že vzali jeho video spred 20 rokov a zostrihali ho tak, že ho vlastne zosmiešnili. Do tohto sa ešte pridal aj podpredseda strany SMER-SD Blanár, do ktorého Pročko pustil tiež.

Vôbec nevadí, že ľudia riešia vysoké ceny energií, potravín a infláciu. Poslanec Pročko rozoberá videa a kritické komentáre na jeho osobu.

Nepochopiteľný Tarabov krok okorenila Belousovová!
V tomto období sú v parlamente na pláne tri podstatné hlasovania. Hlasovanie o vyslovení nedôvery vláde, hlasovanie o štátnom rozpočte a hlasovanie o zmene ústavy, ktorá by umožnila konanie predčasných volieb. Politička Anna Belousovová, ktorá má... Čítať ďalej
15 | 12 | 2022 | Ivan Mihale