Anna Belousovová: FB môže tento môj status vymazať, môže ma prísť zatknúť polícia, no nedá mi mlčky prejsť nad týmto neľudským svinstvom
10 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Tento omyl slovenskej politiky dokáže zvolávať tlačovky, keď niekto pravdou ublíži jej rozmaznanej dcére a prevzatím ceny balkánskej mäsiarky schvaľuje smrť pol milióna detí!" Citát Anna Belousovová.

O Zuzane Čaputovej som nikdy nemala vysokú mienku, no po tom, čo získala Cenu za demokraciu Madelaine Albrightovej, u mňa klesla na samé dno. Dokonca ho prerazila, píš na sociálnej sieti Anna Belousovová.

Názor Anny Belosuovovej preberáme v plnom znení

Madelaine Albrightová je vlastne zločinec

Nazvať po Albrightovej- " balkánskej mäsiarke" nejakú cenu je podľa mňa zvrhlosť a ten, kto si túto cenu zobral, schvaľuje zločinecké, neľudské a dovolím si povedať fašistické správanie tejto ženy.

Madelaine Albrightová ako ministerka zahraničia USA presadila vojenskú agresiu voči Juhoslávii. Obeťami šírenia demokracie Made in USA boli tisíce nevinných obetí- žien, detí.

Keď moderátorka tv Madelaine Albrightovej pripomenula, že v dôsledku sankcií USA voči Iraku zahynulo 500 tisíc detí, toto monštrum sa vyjadrilo, že "stalo to za to"!

Madelaine Albrightová je vlastne zločinec a len rovnakí zločinci môžu nazvať nejaké ocenenie jej menom a každý, kto takúto cenu prevezme, sa dopúšťa trestného činu schvaľovania týchto zločinov proti ľudskosti.

Po tomto pani Čaputová pre mňa nie je žiadna prezidentka

Tento omyl slovenskej politiky dokáže zvolávať tlačovky, keď niekto pravdou ublíži jej rozmaznanej dcére a prevzatím ceny balkánskej mäsiarky schvaľuje smrť pol milióna detí !!!

Pani Čaputová je koncentrát egoizmu, ktorý ľutuje len seba, ak niekto siahne na jej majestát, no vraždy civilov v Juhoslávii sa jej kamenného srdca nijako nedotknú.

FB môže tento môj status vymazať

Môže ma pokojne prísť zatknúť polícia, no nedá mi mlčky prejsť nad týmto hnusným, neľudským svinstvom.

Pani Čaputová, cena balkánskej mäsiarky bol vrchol, ktorý definitívne odhalil vaše vnútro a pozadie.

Vy ste monštrum. Rovnaké monštrum ako sú vaše vzory s Albrightovou na čele.

Musíme sa spamätať a čím skôr tým lepšie.

Toto je fašizmus !!!!

Fašizmus o ktorom sme sa len učili v škole.

Nebol zničený. Žije ! Prezliekol sa za demokrata so západnými hodnotami.

DO POPUKANIA! DÁVNA SCÉNA Z Fekišoviec je v porovnaní s nápadom BORISA KOLLÁRA IBA SLABÝ ODVAR
Nápad Borisa Kollára zdvihol zo stoličky politológa Jozefa Lenča, ktorý v príspevku na sociálnej sieti hodnotí BORISOVO POVSTANIE a hru planktónom. Boris Kollár prišiel v 21. storočí so šialeným nápadom, ktorý sa podobá nápadu starostky v obci... Čítať ďalej
10 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik