Právnička Laššáková na margo čurillovcov: "Velebnosti, jdu blejt!"
01 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

TAK TOTO FAKT NIE! Dvíha sa mi žalúdok z obsahu zverejnených SMS-iek „elitných“ vyšetrovateľov známych ako čurillovci. To mi hlava neberie! Skonštatovala to právnička Judita Laššáková na sociálnej sieti a priložila aj obrázok s výsekom nechutnej konverzácie elity našej polície. Čo na to povie stránka Hoaxy a podvody Polície SR, pardóóón, opravujeme sa: Hoaxy a podvody – Polícia SR?

Bude polícia opäť zahmlievať?

"Dnes by som sa rada vyjadrila k tomuto obrázku: Neexistuje primitívnejší spôsob opľuť ženu, ako povedať o nej, že spáva s polkou sveta. Bez ohľadu na to, či ide o zametačku ulíc, alebo o prezidentku tejto či inej krajiny," začala Laššáková svoj status a pripojila krátky výsek z SMS konverzácie slovenských elitných vyšetrovateľov známych ako čurillovci.

"Dvíha sa mi žalúdok z obsahu takto písaných SMS-iek. Nie preto, lebo ja by som v komunikácii s osobami, ktorých považujem za priateľom, nepoužila „rôzne slovné spojenia“. Ale aby som sa TOTO dočítala z SMSiek „elitných“ vyšetrovateľov – to mi hlava neberie! Kritizovať politikov za ich nesprávne, právne chybné a možno aj protiústavné kroky, je určite v poriadku. Ale vypisovať slová tohto významu v pozícii vyšetrovateľa Polície SR o komkoľvek, je neprípustné!!!" Upozorňuje právnička.

Nicholsonová v tom má JASNO: Fico a Matovič sú EXTRÉMISTI, ľudia sú OVCE a prezidentka by mala byť blahoslavená
NEBUĎ OVEČKA DOCENTA FICA! Takto začala svoj status na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Nazvala lídra opozície Roberta Fica aj Alainom Delonom slovenskej politiky! Ale nemýlte sa, nebol to kompliment. Neskôr zmenila rétoriku... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

"Tentokrát naozaj dúfam, že sa tento obrázok objaví na stránke Hoaxy a podvody Polície SR, pardóóón, opravujem sa: Hoaxy a podvody – Polícia SR a bude nám všetkým vysvetlené, že „elitní“ vyšetrovatelia si nič takéto nepísali, neokydávali ženu (bez ohľadu na jej pozíciu v štáte) takýmto dehonestujúcim spôsobom a že Fico a Gašpar určite na tlačovke klamali, lebo toto sa nemohlo stať!" 

Prepáčte, už sa to musím spýtať: ste normálni?!

Laššákovávšak upozorňuje, že ak sa nikto nepostavil na obranu Diany Santusovej, odvolanej vyšetrovateľky Úradu inšpekčnej služby (UIS), keď jej chceli podpáliť auto, "tak nejaká SMS-ka o tom, ako z prezidentky SR urobiť ... (doplňte si vhodný pojem, prípadne sa spýtajte „elitných“ vyšetrovateľov) nikoho z médií nebude zaujímať".

Na obrázku môže byť text

"Mimochodom, blahoželám strane SaS, že neprispeli hlasmi k odvolaniu Mikulca, ktorý takéto správanie policajtov asi schvaľuje, keďže ich neposlal do civilu. SaS určite vyznáva tie „správne hodnoty“ a majú všetci ten „správny morálny kompas“! Velebnosti, jdu blejt!" Uzavrela Laššáková svoj status.

SaS má toho dosť! Richard Sulík oznámil, čo urobia!
Opozičná SaS podá do Národnej rady (NR) SR návrh na vyslovenie nedôvery vláde, vyzbierala podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze. Informovali o tom predstavitelia strany na štvrtkovej tlačovej konferencii. Šéf liberálov Richard Sulík vyhlásil,... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik